• Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

Núria Llagostera venç davant Zhalavova a Indian Wells

La jornada vespertina d'avui a Indian Wells ha oferit la treballada victòria de la mallorquina Núria Llagostera davant la txeca Barbora Zahlavova per 7-6 (5) i 7-6 (9), en més de dues hores i mitja d'encontre.

El dia també ha registrat la victòria de l'australià Lleyton Hewitt sobre el txec Jan Hernych i la derrota per la primerenca retirada de l'espanyol Marcel Granollers, davant el belga Steve Darcis.

Hewitt ha doblegat Hernych per 7-6 (3) i 6-3, en una hora i 22 minuts, mentre que Granollers només ha romès en pista un quart d'hora, en el qual ha encaixat cinc jocs i no ha aconseguit apuntar-se'n cap, en la primera fase d'Indian Wells.

Ha destacat així mateix la victòria del bolivià Nicolás Lapentti davant el colombià Santiago Giraldo per 4-6, 6-1 i 7-5, així com la derrota de l'argentí José Acasuso contra el rus Teimuraz Gavashbili, per Teimuraz Gavashbili per 6-2, 4-6 i 6-3.

El matí a Califòrnia ha estat testimoni d'un doble duel entre espanyols i francesos, saldat amb la victòria d'Albert Montañés sobre Florent Serra i la derrota de Feliciano López davant Michael Llodra.

Montañés s'ha imposat a Serra per un clar 6-3 i 6-0, en amb prou feines 55 minuts de partit, en tant que López ha cedit davant Llodra per 6-4 i 6-3, en una hora i 18 minuts. Però la gran sorpresa ha estat que s'imposàs Thomaz Bellucci al serbi Janko Tipsarevic per 5-7, 7-5 i 6-2.

El quadre masculí també ha vist les victòries del rus Igor Kunitsyn sobre el local Vincent Spadea per 6-3 i 6-4, i de l'alemany Philipp Kohlshreiber davant el francès Julien Benneteau per 6-3 i 6-2.

El número un del món, el mallorquí Rafel Nadal, espera un rival que sortirà de l'enfrontament entre el sud-africà Kevin Anderson i l'alemany Michael Berrer.

Per la seva part, l'argentí David Nalbandian es veurà les cares amb el francès Gael Monfils, mentre que l'espanyol Fernando Verdasco tindrà un dur rival en el nord-americà James Blake. Així mateix, el suís Roger Federer, número dos del món, se les veurà davant el francès Marc Gicquel.

En la competició femenina, entre altres partits destacats, la romanesa Edina Gallovits ha doblegat la russa Maria Kirilenko per 3-6, 7-5 i 7-5, i la ucraïnesa Mariya Koryttsevase s'ha imposat a l'índia Sania Mirza per 6-2, 3-6 i 6-2.

La russa Dinara Safina s'enfrontarà a la búlgara Tsvetana Pironkova, mentre que la seva compatriota Elena Dementieva ho farà davant la txeca Petra Cetkovska.