nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Mantilla guanya el Godó

El barceloní derrotà el marroquí Alami per 7-6, 6-3 i 6-3

El tennista barceloní Félix Mantilla va rebre ahir de mans dels ducs de Palma el trofeu de vencedor del Comte de Godó després d'imposar-se a la final, disputada a la pista central del Reial Club de Tennis Barcelona, al marroquí Karim Alami per 7-6 (2), 6-3 i 6-3.

Mantilla, desè cap de sèrie, aconseguí d'aquesta manera complir un dels seus eterns somnis com a jugador professional: guanyar el títol del Godó en el seu propi club. A més, aprofità per reivindicar un lloc entre els millors del tennis espanyol.

En la mateixa línia que exhibí durant tota la competició, on només va cedir una mànega —en quarts de final amb Carles Moyà—, Mantilla es mostrà pràcticament infranquejable davant Alami. La final estava prevista al millor de cinc sets, però n'hi va haver prou amb els tres primers.

En qualsevol cas, el partit no va ser un passeig per al català, número 18 en el rànquing de l'ATP a partir d'avui dilluns. Amb un joc sòlid i consistent des del fons de la pista, començà atropellant al seu rival, molt més agressiu però també més desencertat.

No obstant això, arribats a aquest punt, el tennista marroquí retornà a la pista i començà la remuntada. Evità els errors no forçats i capgirà el marcador (5-6), fins i tot arribà a forçar el tie break. El seu problema fou que Mantilla no caigué i en el desempat recuperà el to.

En el segon set, les forces varen estar equilibrades fins al vuitè joc, on el representant de l'«Armada» espanyola trencava de nou el servei del seu contrincant (5-3). La segona mànega estava ja sentenciada, perquè Mantilla només va haver de mantenir el seu servei per encarrilar la victòria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.