nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
23°

Leonor Font, Margalida Llobera, Marta Obrador, Andreu Marimón, Lucas Mola i Adrián Miralles, els millors a la carrera Ronda Murada d'Alcúdia

Un total de 260 persones han participat en la prova absoluta de la XVIII edició de la carrera 'Ronda Murada ciutat d'Alcúdia', que s'ha celebrat la nit de dissabte a diumenge; mentre que en les categories infantils han participat 137 nins.

Segons ha informat l'Ajuntament d'Alcúdia en una nota de premsa, aquest dissabte nit Alcúdia va acollir la XVIII edició de la carrera nocturna 'Ronda Murada Ciutat d'Alcúdia'

La carrera, amb sortida i arribada al passeig de la Mare de Déu de la Victòria i amb una distància de 7.400 metres, cinc voltes a la ronda murada d'Alcúdia, ha tengut una «molt bona participació», d'acord amb el Consistori.

Tant en la sortida com en l'arribada i en el lliurament de medalles, es va comptar amb la presència del batle Domingo Bonnín, del regidor d'esports Joaquín Cantalapiedra --qui va realitzar la carrera-- i altres membres del Consistori.

L'Ajuntament ha agraït el suport tant de la Policia Local, com de Protecció Civil, a més de l'organització des de l'àrea d'esports i el suport a través de la Federació Balear d'Atletisme.

Guanyadors

Quant als guanyadors, en la categoria femenina la vencedora va ser Leonor Font, qui va quedar primera amb 28 minuts i 14 segons. La varen acompanyar en el podi Margalida Llobera, qui quedà segona amb 28 minuts i 49 segons i Marta Obrador, tercera amb 29 minuts i 36 segons.

En la categoria masculina, es va imposar Andreu Marimón, amb un temps de 23 minuts i quatre segons. Lucas Mola va quedar segon, amb 23 minuts i cinc segons. I Adrián Miralles, en tercer lloc amb 23 minuts i 48 segons.

Així mateix, l'Ajuntament d'Alcúdia ha volgut destacar els primers atletes locals classificats. Així, en categoria femenina han destacat a Nuria Figueira, Manuela Milla i Antònia Viver. En la masculina, a José González, Miguel Espinosa i José Emilio Magán.

A les 20.00 hores també d'aquest dissabte es van realitzar diverses carreres dins de Ronda Murada, amb distàncies segons les edats, per a les categories infantils amb una participació de 137 nins.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.