algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Èxit del II Gran Torneig de Truc Penya truquera de sa Pobla

Les mascaretes han fuit, les reunions tornen. El truc ja és aquí. El passat dissabte es donà l'escopetada de sortida a la temporada estiuenca 2022 de Truc. El torneig de Truc organitzat per Pedro Siquier tornà a ser un èxit. Més de 40 parelles lluitant per uns premis més que interessants que inclogueren nits d'hotel i viatges a Menorca entre d'altres.

Parelles del millor nivell de sempre donaren la cara per competir contra les noves generacions de jovent. Un xoc de diferents corrents de joc que molts esperaven veure qui era el qui sortiria ben parat.

A més dels premis del torneig, les parelles competien per classificar-se al Campionat Intermunicipal. Els 10 primers classificats tengueren el tiquet directe cap a la segona fase.

La parella Andrés Díaz i Enrique Reyes de Palma (qui duia una ratxa de tres tornejos seguits al seu recompte personal) passaren a fins a les semifinals amb un joc increïble (eliminant a parelles de molt renom) però no pogueren contra els mítics veterans truquers pare i fill Miquel i Miquel Seguí de Caimari.

El tres vegades campió de Balears Jaume Cladera i Baltasar de Muro donaren una vegada més un cop sobre la taula demostrant que el seu nivell està enfora de decréixer. Es trobaren a Semifinals amb Enrique Amaya (Chispas) i Alberto de Palma qui s'han deixat veure darrerament per alguns tornejos de l'illa amb un joc molt característic de fantàstic nivell amb jugades molt creatives. La parella de Muro fou la que se'n dugué l'eliminatòria a la butxaca.

La gran parella Caimarenca va comptar amb una jornada imparable, com ja ens tenen avesats. Passaren la fase de grups amb facilitat i demolint a cada una de les parelles amb qui es trobaren fins a la final.

Una final que feu pensar. Dues parelles de les parelles amb més recorregut en el temps: Jaume Cladera (Es Murer) i Baltasar contra Miquel i Miquel Seguí. Dissiparen qualsevol dubte sobre el nivell del seu joc arrassant pel camí a parelles amb un joc més modern.

La final durà tres cantons, tots favorables pels de Caimari, qui s'endugueren la victòria amb un joc d'un nivell que està a l'abast de molt pocs. La seva continuïtat i constància en els tornejos se'ls ha pagat en forma de victòria en un dels tornejos més importants de l'any.

Els 'Seguí' dedicaren el seu triomf:

«Volem brindar la victòria d'aquest campionat a dues persones fantàstiques que malauradament ja no són aquí amb nosaltres, però que sempre estaran dins el nostre cor. Al nostre familiar i gran jugador de truc 'Pep Bessó' i a un gran amic com és en 'Toni Solleric'. Sempre amb nosaltres, aquesta victòria és dels quatre».

Primeres 10 parelles classificades per a la 2a Fase del Campionat Intermunicipal:

1rs: Miquel Seguí amb Miquel Seguí (Caimari)

2ns: Baltasar Moragues amb Jaume Cladera (Muro)

3rs i 4ts: Kike Valenciano amb Andrés Díaz i Enrique Amaya amb Enrique Reyes (Palma)

5è-8è: Toni Font amb Miquel Nicolau, Nofre Perelló amb Pere Crespí, Juan M. Ares amb Juan E. Hermosa i Andreu Cladera amb Emilio Bermúdez.

9è-10è: Marta Amengual amb Andrea Mota i Jaume Florit amb Damià Pons

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.