• Mín: 9.91°

El resum de la jornada. Els arbitres es declaren en vaga

Els titulars més destacats de la jornada esportiva.

Els arbitres de Tercera Divisió i Preferent aniran a la vaga

Els arbitres de Tercera Divisió i Regional Preferent han anunciat aquest dijous que aquest cap de setmana no xiularan cap partit en senyal de protesta per la tensió que es viu en els terrenys de joc. El detonant de la vaga ha estat l'agressió que va patir el col·legiat Joan Miquel Reus, que provocà un timpà romput, el passat cap de setmana.

Mariona Caldentey recau de la lesió 20 minuts després de tornar als terrenys de joc

Mariona Caldentey recau de la seva lesió al bíceps femoral jugant amb la selecció espanyola contra Alemanya. La mallorquina ha estat substituïda en el minut 21 i ha abandonat el terreny de joc adolorida i entre llàgrimes, conscient que pot ser una recaiguda de la lesió a la seva cuixa dreta que l'ha mantinguda fora poder jugar durant vuit setmanes.

Iñaki Olartua: «Ara falta agafar el ritme»

L'Atlètic Balears recupera Iñaki Olartua dos mesos després de ser operat del menisc. El central ja ha entrenat amb els seus companys després de setmanes de molta feina, hores de físios i amb el recuperador, Carlos Romero, que han permès reduir els terminis.

El Palma perd Vilela, una de les seves principals armes ofensives

El MFK Tyumen rus ha abonat la clàusula de rescisió del pivot brasiler Rafael Vilela. El Palma Futsal perd un dels seus jugadors més importants a nivell ofensiu després de dos anys de la seva arribada.

El Diego Armando Maradona decidirà el futur del Barça

FC Barcelona 1-1 Nàpols

Tot i haver jugat un bon partit, el FC Barcelona no ha pogut guanyar al Nàpols. La falta d'encert dels blaugranes ha fet que els Italians millorassin el seu joc. Per altra banda, el Barça ha pogut guanyar el partit en els darrers minuts, Dembelé, després d'entrar al terreny de joc entre xiulades dels seus propis aficionats, ha desequilibrat el partit i ha fet que l'equip de Xavi provoqués ocasions de perill.

La Real Societat es mesura davant un Leipzig plegat d'estrelles

Leipzig 2-2 Real Societat

La Real Societat s'ha avançat en dues ocasions al conjunt Alemany, que ha acabat empatant el duel. Ja en el minut 8 de partit, la Real ha marcat el primer gol del partit. A la mitja hora, empatava el jugador franquícia dels alemanys, Nkunku. I per acabar, ja a la segona part, els dos equips han tengut diverses ocasions per endur-se'n la victòria. Encara que els dos gols arribarien des del punt de penal. Primer es tornà a avançar el conjunt basc i després el Leipzig tornà a igualar el partit.

El Betis també guanya a Europa

Zenit de San Petesburgo 2-3 Real Betis

El Real Betis Balompié ha aconseguit imposar-se al Zenit de San Petesburgo (2-3) en l'anada dels setsens de final de l'Europa League. En un partit ple d'alternatives, els de Pellegrini han guanyat i ja preparen la tornada, on el Benito Villamarín serà clau per continuar endavant en la competició.