muy nuboso
  • Màx: 11.83°
  • Mín: 7.77°
12°

Els titulars de la jornada esportiva. Cantona en contra del feixisme

Els titulars de la jornada esportiva.

Nadal frena la remuntada de Shapovalov i arriba a semifinals

El tenista mallorquí Rafel Nadal es va classificar aquest dimarts per les semifinals de l’Obert d’Austràlia després de guanyar al canadènc Denis Shapovalov en cinc sets (6-3, 6-4, 4-6, 3-6, 6-3) en un partit en el qual fou clau la seva experiència i capacitat de patiment.

L'Atlètic Balears anuncia la seva tercera incorporació

L'Atlètic Balears ha anunciat la seva tercera incorporació d'aquest mercat d'hivern. Gorka Zabarte arriba de l'Algeciras CF, té 23 anys, i el defensa arriba per ocupar la fitxa d'Álex Robles.

27 anys de la potada més simbòlica

Aquest dimarts, 25 de gener, es compleixen 27 anys de la potada més popular del món del futbol. Quan Eric Cantona abandonava el terreny de joc, després de ser expulsat per vermella directa, el davanter va pegar una potada voladora a un aficionat que l’increpava fent la salutació feixista.

Armengol destaca la importància del «binomi turisme i esport» en la presentació de la Challenge Ciclista Mallorca

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha destacat aquest dilluns la importància que el «binomi turisme i esport» té per les Balears a la presentació de l'edició 31 de la Challenge Ciclista Mallorca en el Consolat de Mar.

Cantona: «No veuré el Mundial de Qatar. Ha mort gent construint els estadis. No és un país de futbol»

El polèmic Eric Cantona va assegurar aquest mateix mes que no seguirà el Mundial de Qatar a causa de les polèmiques sorgides arran de les morts en les construccions dels estadis. A més, afirma que el Mundial va ser comprat i què Qatar no és un país de futbol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.