algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Gran recital del marroquí Zitane

Els escolars disputaren en el circuit de La Porciúncula els campionats de Mallorca per equips. La manacorina Bel Duran s'imposà en la darrera part del recorregut a Gemma Miró

Recital del marroquí, resident a Eivissa Ouais Zitane en el XIX Cros Mateo Domínguez, que tingué lloc al circuit de La Porciúncula, a la Platja de Palma, i s'endugué els 175 euros en metàl·lic. El magrebí s'escapà en els primers metres i només Carles Coll pogué seguir, en la primera volta, el seu ritme. El guanyador entrà amb un temps de 32,14 minuts per als 11.020 metres, amb 1,38 minuts d'avantage sobre el mallorquí. Tercer va ser Toni Monsálvez, seguit de José Durán, Llorenç Fullana, Toni Luque, Esteve Barceló, Tristán Moreno, Miquel Lluís Mestre i Daniel Espada. La primera promesa va ser un altre magrebí, resident a Mallorca, Mohamed Mataich. En la correguda de les dones s'imposà Bel Duran, que superà Gemma Miró, M.Francisca Garau, Marga García i Bernardina Coll.

En les categories escolar, en juvenil venceren Aina Contestí i Damià Pons; i en júniors, David Martín i Erika Torres. Per altra banda, en banjamins, ho feren Andreu Parera i Paula Uguet. Les altres categories participaren en els campionats de Mallorca per equips, com per exemple els cadets, victòria de Damià Pons i el CA Amistat i de Claudia Muela i el Joan Capó; en infantils, de Biel Pons i de l'Ada Calvià; i de Alejandra Ruiz i el Joan Capó; en alevins, Joan Rius i el Bellver-Siurell i Lorena Lambuley i el Joan Capó. Mateo Domínguez i el seu equip varen tenir molta feina per arreglar el circuit, però oferiren als participants un recorregut selectiu i als espectadors la possibilitat de veure'n gran part. L'Ajuntament col·laborà amb l'organització, el CA Palma, en aquesta cros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.