algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Triomf de Guerrero

El guanyador Miquel Àngel Guerrero, juntament amb Francesc Cladera i Francesc Artigues, doblegà la resta de corredors en el circuit urbà de ses Salines

El sub23 del Grup Fontanet de l'Agrupació Ciclista de Sineu, Miguel Àngel Guerrero, obtingué la victòria en el Trofeu Festes de Sant Bartomeu, disputat en un circuit urbà de ses Salines i organitzat pel club ciclista local.
Tres corredors, Francesc Artigues (CAldentey-RCO), Francisco Cladera (Túnel-Sanchez Pareja) i Miguel Àngel Guerrero, aconseguiren doblegar la resta de competidors. En el darrer esprint Guerrero superà Cladera i s'adjudicà el primer lloc, seguit per aquest i Artigues.

En una volta entraren 15 corredors. El quart lloc va ser per a Emilio Monagas (Arluy Galletas) i a continuació es varen classificar Pere Mas (Túnel-Sanchez Pareja), Xavier Peris (Solon), Toni Tauler (Túnel-Sánchez Pareja), Miquel Joan Adrover (Cala dÒr), Miquel Àngel Soto (Metal Blinds) i Miquel Rosselló. El primer júnior, Sebastià Mascaró (Roleauto), 14è de la general, entrà amb un temps de 1.22.37 i superà així Vicenç Pastor i Toni Ballester, ambdós del Fiat. En total, 23 corredors acabaren la correguda.

Altres curses

Pel que fa a les categories base, cal ressaltar les victòries de l'infantil Gori Aloy (Jaume Danus) i de l'aleví Pedro Manuel Xuggla (Cicles Bimont). Aloy es va imposar a Héctor Alfonso (Caldentey-RCO) i a Enric Mas (Jaume Danus), per la qual cosa va arribar tot sol a la línia de meta. A part d'aquests, la primera nina va ser Cristina Gomáriz (Hermes Can Nandal). Les bonificacions donaren el triomf a Xuggla i deixaren enrere Luis Rivas (Caldentey-RCO) i Joan Tomàs (Aguamar). La primera nina i quarta de la general va ser Marga López (Grup Fontanet). En la correguda de la categoria de promoció vencé Bernat Xavier Xamena (Ceinco), seguit per Toni Tenerife (Textil Insular Sineu) i Joan Ferriol (Aguamar). Katalin Soos fou l'única participant femenina que acabà la cursa. D'altra banda, el calendari mallorquí de la categoria elit s'està acabant aquests dies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.