algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Marín defensa el lideratge

De cada vegada més ciclistes participen en el Trofeu Vila de Sineu

Joan Marín, el sub 23 del club de Santa Maria Antoni Gelabert, s'assegurà la general absoluta del Trofeu Vila de Sineu de ciclisme en pista, que es disputa a la Voltadora, organitzat per l'Agrupació Ciclista Sineu. Quedà segon en la modalidat de puntuació en la darrera jornada, només superat per Miquel Àngel Soto (Metal Blinds).
En l'escratx guanyà el lodal Marc Pons (Grup Fontanet), seguit de José Manuel Soriano (Metal Blinds) i Salvador Gonzálvez, també tercer en la puntuació. En la general, Marín sumà 79 punts. Entraren darrere d'ell Marc Pons i Salvador Gonzálvez, ambdós amb 66. Miquel Àngel Soto (Metal Blinds) fou quart, amb 59.

En la categoria júnior/cadet, els deu primers llocs de la general són ocupats pels júniors. Llorenç Tomàs (Llucmajor) s'adjudicà el triomf absolut, amb 90 punts. Superà Tomeu Gelabert (Metal Blinds), amb 82, i Toni Ballester (San Sebastián de los Reyes), amb 64. En la jornada de clausura, doblet de Pep Solivellas (San Sebastián de los Reyes), en puntuació i escratx. Enric Mas, del CC Artanenc, s'imposà entre els infantils, amb un total de 115 punts. Vencé Héctor Alfonso (A. Gelabert) i Biel Martínez (Metal Blinds). La primerra nina va ser Carolina Casanovas (A. Gelabert).

En alevins, Victòria final de Joan Tomàs (Aguamar), seguit de Pedro M. Xuggla (Big Al's) i Marga López (Grup Fontanet). En veterans, triomf de Julià Gayà (Grup Fontanet), seguit de Guillem Buades (Inca) i Joan Antoni Crespí (Grup Fontanet). En la categoria promoció, doblet del Tot Terreny Sineu, ja que Guillem Mayol guanyà en menys de 35 anys i Tòfol Massanet, en més de 35.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.