cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.41°

Ramos dimiteix del Pòrtol

El president del Palma Vòlei anuncià ahir migdia que deixa l'equip. La vicepresidenta del club, Carme Gayà, en prendrà possessió del càrrec

El fundador i fins ara president del Palma Vòlei, Ricardo Ramos, anuncià ahir dematí la dimissió i presentà Carme Gayà, fins ara vicepresidenta del club, com a successora immediata. Segons Ramos, la decisió d'abandonar el Palma Vòlei ha estat fruit dels desajustaments pressupostaris que darrerament ha sofert l'entitat. Si bé declarà que no se sent culpable de les sotregades econòmiques que el Pòrtol ha hagut d'afrontar, Ramos es qualificà "responsable dels desajustaments pressupostaris de la temporada passada."

Carme Gayà, que fa quatre anys que és a la junta directiva del club, digué que està "molt il·lusionada" per la nova etapa que li espera. Coincidí amb el desig de Ramos de donar "una línia de continuïtat" a l'equip" i afegí que Ramos continuaria "donanant suport" el Voleibol Pòrtol. "La filosofia del club ha de ser la mateixa", digué la futura presidenta. I afegí: "De l'any passat només ens queda Jorge; no diré noms, però comptarem molt amb el planter".

Canvi d'aires

Ricardo Ramos, fundador del club i amb un palmarès com a president de 3 lligues, 2 copes i 3 supercopes, qualificà la temporada passada d'"autèntic malson". Els problemes econòmics que ha hagut d'afrontar el club han estat "gravíssims", digué. Amb tot això, Ramos augura un futur difícil al Palma Vòlei, però no deixa de confiar en "un gran equip dins del pressupost".

Pel que fa a la seva continuïtat en el món de l'esport, a l'expresident no li manquen ofertes. Té forts vincles a la selecció estatal i, a més a més, ja fa temps que col·labora als campionats europeus com a supervisor. A partir d'ara, doncs, preveu poder-se dedicar més intensivament a aquests dos àmbits i continuar, així, al capdavant de l'alta competició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.