PALMA VÒLEI 2

FÀBREGAS SPORT 3

PALMA VÒLEI: Sevillano, García-Torres, Iban Pérez, Urnaut, Stepanenko, Jaime Pérez i Contreras (lliure). També jugaren Díaz, Fernández i Carinelli.

FÀBREGAS SPORT: Rángel, Oliveira, Cao, Chaso, Nadalín, Deniz i Jorge (lliure). També jugaren Fidalgo i Calonge.

PARCIALS: 21-25 (24 minuts), 25-19 (24 minuts), 21-25 (29 minuts), 25-23 (30 minuts) i 13-15 (final)

ÀRBITRES: Erce i Galán.

El Palma Vòlei va patir una dolorosa derrota davant un rival que va jugar al Toni Pizà convençut de les seves opcions per derrotar l’actual campió de Lliga en el primer partit de la sèrie de quarts de final de la Superlliga masculina de voleibol. L’equip de Marcelo Méndez va caure per un ajustat 3-2 (21-25, 25-19, 21-25, 25-23 i 13-15) després d’anar durant tot el partit a remolc del conjunt peninsular.

En el darrer parcial, els palmesans es varen arribar a col·locar amb un parcial de 7-2 a favor seu, però els visitants aconseguiren empatar a 9 i propiciaren un final d’infart en el qual Fàbregas es mostrà més encertat que el conjunt mallorquí i s’endugué el set i el partit per 13-15.