TENERIFE MARICHAL: Kenia Barros, Romina Lamas, Yasmina Hernández, Lucía Pájara, Stacey Gordon i Suzana Cebic (lliure). També hi jugaren Arkia El-Ammari, Branka Sekulic i Karine Guerra.

PALMA VÒLEI: Sabrina Seguí, Jelena Alaijbeg, Yéssica Paz, Daniela Marín, Desiree Gold, Magda Králíková i Esther López (lliure). També hi jugaren Cati Pol Borrás i Lorena Weber.

PARCIALS: 25-21 (22 minuts), 36-34 (43 minuts) i 25-23 (27 minuts).

ÀRBITRES: Alexis Fuentes i José Antonio Santana.

No fou possible. El Palma Vòlei caigué en el seu primer enfrontament de lliga a la pista del Tenerife Marichal per 3-0, però no abans de vendre ben cara la seva pell. L’equip dirigit per Ernesto Rodríguez lluità fins a la fi per un partit que, tot i el marcador final, va tenir uns parcials molt ajustats.El primer set va ser el més clar per a l’equip local, que aprofità la seva bona sortida per aconseguir un avantatge còmode que el permeté endur-se’l (25-21).

El segon parcial va ser espectacular amb els dos equips ficats en el matx al cent per cent. Les mallorquines van tenir alguns encerts, però a la fi les locals s’emportaren el set després de 41 minuts de joc i un parcial de 36-34.En el darrer període, les mallorquines arribaren al final del set amb avantatge, però l’encert de les locals possibilità un parcial de 5-2 que capgirà el marcador per establir el 3-0 definitiu.