cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Son Pardo cerca el millor cavall francès

Indien de Chenu i Jorlic Pacha són els dos principals favorits per imposar-se en la final del torneig Cheval Français, que repartirà 18.000 euros en premis

La gran final del torneig Cheval Français serà la prova estel·lar de la reunió de diumenge a l’hipòdrom de Son Pardo, que a més inclourà tres corregudes de repesca per a les semifinals del Gran Premi del Criador dels cinc anys.En la prova per als millors cavalls francesos, que reparteix 18.000 euros en premis, hi destaca la presència d’Indien de Chenu després de les bones actuacions que ha protagonitzat en les rondes prèvies. El principal rival per al producte menat per Miquel Mestre serà Jorlic Pacha que, com el favorit, també guanyà el cap de setmana passat .

Dos exemplars més que poden entrar en la lluita per les primeres posicions són Lynx du Goglu i L’Uno d’Aubepierre. El primer quedà segon la setmana passada a Manacor, mentre que el primer es classificà amb una mitjana d’1,17 a Son Pardo. Moniva DI és la gran favorita per adjudicar-se l’única plaça en joc per a les semifinals del torneig Cheval Français en la primera de les repesques previstes a Son Pardo. L’exemplar de Can Menut s’imposà diumenge amb un registre d’1,15,6, mentre que l’adversari més perillós, Mister Lamitech, es classificà en la seva darrera actuació amb una marca d’1,17.

En la segona cursa de repesca el principal aspirant a aconseguir la plaça per a les semifinals és el murer Martiks Blai, encara que la setmana passada només pogué quedar quart a Manacor. Tres efectius que es classificaren amb una marca d’1,18 seran els seus adversaris de més relleu: Murdock, Mister Twist i Madison West. La darrera carrera de repesca, vuitena de la reunió, serà a priori la més oberta de les tres. Melapegat Tirety, que la setmana passada marcà 1,17,3, serà un dels aspirants a obtenir el passaport per a les semifinals del Cheval Français. Mac Marl i Moreno de Font seran dos dels seus rivals d’entitat, sense descartar efectius com Miss de Font i Majestic.

Malone cercarà la seva cinquena victòria consecutiva a Son Pardo en el premi Club Amateurs i Propietaris, segona correguda de la reunió i en la qual haurà de superar adversaris com N’Atas Twist i New York HM, que surten al primer grup de l’autostart.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.