nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

La LXXV edició del Gran Premi Nacional ja escalfa els motors

La cursa fou presentada ahir a la seu del Consell de Mallorca

Trofeus. Els trofeus al vencedor de la present edició del Gran Premi Nacional seran obra de Jaume Canet, un dels escultors contemporanis mallorquins més prestigiosos i que pertany a la coneguda «Generació dels vuitanta». Tot plegat, una raó més per guanyar la cursa.

P. BATLLE. Palma.

Més apassionant que mai es presenta el Gran Premi Nacional de Trot en la seva 75a edició, que es disputarà aquest cap de setmana a l'hipòdrom de Son Pardo i que ahir fou presentada a la sala d'audiències del Consell de Mallorca en un acte que va tenir la presència de la seva presidenta, Francina Armengol; del conseller de Presidència, Cosme Bonet; del president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, Antoni Nadal, i el president de la Federació Balear de Trot, Andreu Artigues.

La novetat principal de la present edició de la diada organitzada al voltant de la cursa de trot més important de les Illes Balears, és que les 27 corregudes de què consta es disputaran al llarg de tres dies: 6 divendres, 11 dissabte i 10 diumenge.

Els cavalls classificats per disputar el Gran Premi Nacional 2008, que repartirà 100.000 euros en premis, són els següents: Osiris, Olé Olé Mixò, Olimpic de Font, Omni Maker SB, Odessa Neca, Omar de Font, Ojala B, Onat d'Es Molí, Oliver CG, Orkydea de Kor, Odysse de Font, Or du Coq, Ohlala Tirety, Olga de Font, Orfeo del Sol i Olé Olé.

El trofeu per al guanyador serà una escultura de Jaume Canet. En l'acte de presentació també es tributà un homenatge als guanyadors de les darreres edicions de la correguda. D'aquesta manera, reberen un pin d'argent commemoratiu Guillem Mas, Agustí Bou, Joan Oliver, Sebastià Crespí, Onofre Barceló, Pedro Julià, Joan Antoni Riera, Sebastià Llobet, Joan Carles Rotger, Jean Cristophe Audebert, Ulrich Schnieder, Antoni Frontera, Biel Pou, Toni Solivellas, Tomàs Garcías i Joan Bauçà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.