algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

El Manchester United es proclama campió

El Chelsea, l'Arsenal i el Liverpool acompanyaran els Red Devils a la propera Lliga de Campions

El Manchester United va aconseguir ahir diumenge el seu 17è títol de campió de la Premier League anglesa de futbol, després de la victòria a casa del Wigan per 2-0, en la 38a i darrera jornada del campionat.

Els Red Devils es van proclamar campions gràcies als gols del portuguès Cristiano Ronaldo en la primera part, de penal, i de Ryan Giggs ja avançada la segona.

Per part seva, el Chelsea no va passar de l'empat davant del Bolton (1-1) a Stamford Bridge, amb un gol de l'ucraïnès Andrey Shevchenko per als londinencs i un altre de Kevin Davies per a la igualada del Bolton, ja en el temps de descompte. Els Blues havien de guanyar el seu partit i esperar la derrota del Manchester per ser campions, pel que el gol en el temps afegit del Bolton no va passar de ser una anècdota.

El Chelsea podrà prendre la revenja a la final de la Lliga de Campions que enfronta a ambdós equips a Moscou, el pròxim 21 de maig.

Els dos grans herois del Manchester van ser els seus màxims golejadors, ja que Cristiano Ronaldo va firmar la tranquil·litat amb el seu 31è gol d'aquesta temporada, mentre que Giggs va celebrar igualar el rècord d'aparicions del llegendari Bobby Charlton (758) amb el Manchester, amb gol i títol de lliga.

Els Red Devils es queden a un títol de la marca del Liverpool, mentre que el veterà sir Alex Ferguson, de 66 anys d'edat, i Ryan Giggs celebren el seu 10è campionat en 16 temporades com a jugador i entrenador, respectivament. Un altre rècord per al Man UTD.

A més a més, al final de festa de la temporada, els altres dos classificats per a la Lliga de Campions, l'Arsenal i el Liverpoool van obtenir sengles victòries fora de casa, mentre que la golejada de la jornada la va aconseguir el Middlesbrough (13è) quan va superar per 8-1 el Manchester City (9è), en un encontre en el qual no es jugava res, però que quedarà per a les estadístiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.