algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

El Palma pot certificar la salvació

Un triomf dels homes d'Eloy Doce en el Ciudad de Huelva resultaria decisiu

El Palma pot sentenciar avui, a les 21 hores, en el Palacio de Deportes de Huelva la seva continuïtat en la Lliga LEB Or. L'adversari, el Ciudad de Huelva, ha passat per molts problemes econòmics i ha perdut jugadors importants de la banqueta, com el pivot Oriol Junyent, l'escorta argentí Federico Van Lacke, l'aler nord-americà Ross Schraeder o el base californià Chris Hernández.

Malgrat les baixes els homes de Pepe Rodríguez sempre han estat en la zona d'entrar a la fase final d'ascens, excepte en les darreres jornades. Però sense perillar la permanència.En la ronda anterior, en la qual encaixaren un 92-64, jugant amb només cinc titulars i dos professionals més.La falta d'una àmplia banqueta pot ser també avui la clau de l'enfrontament i els homes d'Eloy Doce han d'aprofitar les seves possibilitats de poder realitzar més rotacions.

Contra el líder Cai Saragossa els aficionats varen veure un Palma completament diferent. Si juga igual en el Palacio de Deportes de Huelva els mallorquins poden assegurar la continuïtat en la LLiga LEB Or abans de jugar en el Palma Arena, una setmana més tard contra el Ford Burgos. El Palma ha tengut una lliga regular molt irregular i en la recta final té l'oportunitat de donar uns moments d'alegria als aficionats del club de Ciutat.

La lessió de Chuck Kornegay contra el Cai Saragoosa pot deixar al pívot de Carolina del Nort a fora de la canxa avui. Si el Palma ha derrotat al líder Cai, avui, pot batre al Ciudad de Huelva que enguanya ja ha sortit derrotat en sis partits en el seu pavelló. La darrera derrota va ser contra el Melilla per 57-63. En el partit d'anada derrotà el Palma als andalusos per un ajsutat 72-70, en el Palma Arena.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.