nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.68°
10°

Pere Palou supera Lluís Mas a Ariany

El dur circuit urbà tornà a marcar les diferències a la general de la clàssica prova

SALVADOR RIPOLL. Palma.

Pere Palou s'adjudicà la victòria en el XXV Trofeu Ciclista Pasqua Ariany, que organitzà un any més el club ciclista local. S'hi inscrigueren els millors ciclistes elit, sub 23 i júnior de les Illes.

La correguda estel·lar va estar dividida en dos sectors, el primer en ruta i el segon en un circuit urbà. Lluís Mas s'assegurà el primer lloc en el primer sector i arribà amb 8 segons d'avantatge sobre el grup persegudior.

En el segon sector, un circuit pels carrers d'Ariany, dominà Pere Palou, que guanyà tots els esprints de bonificació, a més d'assegurar-se el premi de la Muntanya i les metes volants. La renda va ser suficient per superar Lluís Mas, que quedà segon a la general, seguit de Joan Llompart. El primer dels júniors que va assolir la meta va ser el menorquí Albert Torres.

En les altres categories pujaren al podi Pep Miquel Caldentey, Miquel Àngel Morlà i Pep Solivellas en cadets; Pep Miralles, Àlex Barrera i Enric Mas en infantils; Eric Alfaro, Lluís Rivas i Xavier Canyelles en alevins; Josep Blanco, Àlex Pastor i Miquel Riera en iniciació.

La júnior escandinava Mundberg i la cadet Mónica Bosch varen ser les primeres dones de la jornada.

Ariany tornà a ser la seu d'una gran jornada ciclista en la qual prengueren part totes les categories excepte els màster i veterans.

El circuit, molt dur, per un triangle de la localidat resultà selectiu i marcà les diferències en la general de la tradicional cursa de Pasqua que anima aquests dies festius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.