cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Pau Gasol es lesiona el turmell

El pivot català es retirà del camp amb visibles signes de dolor

E.P. Nova Orleans.
L'aler pivot català de Los Angeles Lakers, Pau Gasol, va sofrir una lesió al seu turmell esquerre que li va impedir disputar amb prou feines dos minuts i mig del partit en el qual el seu equip va caure derrotat (108-98) davant els Hornets de Nova Orleans.

Gasol es va torçar el turmell quan es portaven disputats 2 minuts i 31 segons de partit en el moment en el qual intentava una penetració amb un llançament en ganxo i, després de rebre l'assistència dels serveis mèdics de l'equip, va haver de substituir tot seguit el francès Ronny Turiaf.

La baixa del pivot català va ser acusada pels Lakers, que es van veure incapaços de frenar la brillant actuació de Chris Paul, el millor dels seus amb 27 punts i 17 assistències.

Gasol va explicar que s'hauran d'assegurar que no hi hagi cap dany als lligaments. Encara així, el jugador de Sant Boi de Llobegrat es va mostrar optimista i no va voler encendre les alarmes, malgrat que les seves primeres impressions fossin negatives. «Se'm va inflamar tot seguit», va explicar Gasol al terme del xoc.

El campió del món es va preferir mostrar caut i esperar a veure què diu el diagnòstic. «Haurem d'esperar a demà per veure que és el que succeeix, va comentar el jugador espanyol en declaracions al diari nord-americà Los Angeles Times.

«Hem d'assegurar-nos que no hi ha cap dany als lligaments o almenys que no sigui gaire dolent. Odii haver de ser fora de l'equip i estar assegut a la banqueta», va asseverar un Gasol que té com a únic objectiu tornar com més aviat millor per poder ajudar els seus companys d'equip.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.