cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Nadal pateix per vèncer Kohlschreiber

El tennista manacorí va haver de remuntar un set en contra per acabar 3-6, 6-1 i 6-4

El tennista mallorquí Rafel Nadal es va haver d'esforçar al màxim per batre en tres sets l'alemany Philipp Kohlschreiber en dues hores i 22 minuts i poder avançar a segona ronda de l'Obert de Dubai. El número dos del món es va imposar per 3-6, 6-1 i 6-4.

Per moments va semblar que el manacorí anava camí d'imitar el màxim preclassificat i campió defensor del torneig, Roger Federer, que va quedar eliminat dilluns a mans del britànic Andy Murray.

Malgrat que Nadal va trencar al començament del partit i liderava 2-0, després va perdre cinc jocs consecutius i guanyà només quatre punts d'un total de 20. Això va ser suficient perquè Kohlschreiber s'emportàs la primera mànega.

Ja en el segon, l'alemany va estar a prop de trencat per dues vegades més el servei de Nadal, però el mallorquí es va recuperar i va ser ell qui es va quedar amb el servei del seu rival en dues ocasions.

Encara que els sets varen ser semblants, amb Kohlschreiber posant a prova Nadal amb pilotes amples, el manacorí va mantenir el seu avantatge i va trencar novament quan estaven 4-1 per acabar tancant el set amb un joc sense punts en contra.

Nadal va tenir el control durant l'inici del set definitiu, durant el qual va malgastar dos punts de trencament abans de posar-se 3-2.

Kohlschreiber va igualar 3-3 abans que el seu rival li trencàs el servei una altra vegada per encaminar-se cap a la victòria.

Va «ser un partit difícil (...) No vaig jugar el meu millor tennis, és veritat, però no és fàcil jugar aquí. Cada oponent és un gran jugador, segurament és un dels quadres més durs del tour», va dir Nadal als periodistes.

«No vaig arribar aquí amb tota la meva confiança perquè vaig tenir una sorprenent eliminació a Rotterdam. És important tornar guanyant un partit com a aquest. Vaig començar vencent 2-0, després vaig perdre el primer set en cinc jocs consecutius i després d'això em vaig mentalitzar al 100 per cent», va explicar Nadal.

«Potser no vaig jugar el meu millor tennis, però mentalment vaig estar molt positiu i vaig lluitar per tots els punts», va aclarir el manacorí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.