algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.71°
17°

Victòria de l'alemany Faltus

Els corredors centreeuropeus varen dominar la segona jornada

SALVADOR RIPOLL. Palma.

Triple triomf alemany en la segona jornada de la challenge Un Hivern a Mallorca, el Gran Premi Sport Bequi, que organitza una temporada més el Club Ciclista de l'Arenal.

En l'esprint dels tres escapats Richard Faltus (Sparkasse) superà els seus compatriotes Christina Leben (3CGruppe) i Ingmar Dassler (Brandenburg), amb un temps de 2.50.37 per cobrir un recorregut de 123 km que sortia de la plaça de sa Punta i arribava al poliesportiu del Port d'Alcúdia. Un total de 131 ciclistes hi participaren, inclosos els exprofessionals Olaf Pollack, Robert Bartko i Steffen Radochla, a més del grup esportiu espanyol Burgos Monumental.

Els tres escapats arribaren amb 27 segons d'avantatge respecte del grup gran, encapçalat pel mallorquí David Muntaner (Illes Balears), que superà Roger Kluge, de la selecció alemanya, i dos teutons més, Erik Baumann i Tilo Schüler, del conjunt Sparkasse. Un altre mallorquí, Pere Palou (Supermercados), quedà vuitè.

Quique Riera (Bimont) va ser el primer dels M-30, al lloc 23è, amb el mateix temps que el quart classificat.

La propera jornada d'Un hivern a Mallorca es disptuarà al Palma Arena, dissabte a partir de les 16.00 hores. Una novetat d'enguany.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.