algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Arriba l'hora de pensar en la Lliga

El Mallorca cercarà avui a casa del Vila-real la seva primera victòria de l'any com a equip visitant

66014
El Mallorca es juga tres punts molt importants davant el Vila-real per poder allunyar-se de la zona de descens a la classificació.

MARIA LLULL. Palma.

El Mallorca no aconsegueix la victòria com a visitant des del passat 24 de novembre, quan s'imposà per 1-2 al Sevilla en el Sánchez Pizjuán. Després de la seva eliminació de la Copa del Rei, els de Gregorio Manzano es volen centrar ara en la Lliga, per tal d'assegurar-se tan aviat com sigui possible la permanència i mirar de lluitar per qualque cosa més. Ara per ara, l'equip vermelenc és tretzè a la Lliga, amb 26 punts, a només 4 de la zona de descens.

Per al duel contra el Vila-real, Manzano patirà les significatives baixes de Fernando Navarro i Varela, per sanció, a més de la de Guillermo Pereyra, per lesió. Com ja és habitual, el tècnic no podrà disposar dels tres lesionats de llarga durada: Javier Dorado, que es perdrà el que queda de temporada, Webó i Gonzalo Castro.

Per suplir les baixes, tres seran les novetats més importants en la convocatòria del tècnic andalús. Es tracta de David Navarro, que torna a la llista després de complir la seva sanció; Scaloni, que debutarà aquesta jornada com a titular; i el jugador del filial Emilio Nsue, que ha vist les portes obertes al primer equip també gràcies a la partida de Víctor Casadesús a la Reial Societat.

Davant un equip com el Vila-real, és probable que Manzano es decanti per un 4-1-4-1 com a sistema de joc. Moyà vigilarà els tres pals de la porteria vermellenca; Scaloni, Nunes, Ramis i Tuni es faran càrrec de la defensa; Basinas ocuparà el centre, just per darrere de Jonás, Ibagaza, Valero i Arango; Güiza s'encarregarà de l'atac.

Per part seva, el Vila-real, que també va caure de la Copa del Rei a quarts de final, es voldrà rescabalar d'aquesta eliminació davant els illencs. Per a aquest duel, Manuel Pellegrini no podrà disposar del lesionat Marcos Senna, fet que obrirà les portes a Josico i a Bruno. Qui sí estarà disponible serà Robert Pires, que no va jugar el darrer partit de Lliga per gastroenteritis.

L'alineació més probable per la qual es decidirà Pellegrini per a aquest matx estaria formada per Diego López a la porteria; Àngel, Gonzalo, Godín i Capdevila en defensa; Josico i Cani a les bandes, amb Bruno i Cazorla en el centre del camp; Rossi i Nihat seran els destinats a l'atac.

Aquest partit entre el Vila-real i el Mallorca servirà per avaluar l'estat anímic dels dos equips després de la seva eliminació de la Copa del Rei davant el Barça i el Getafe, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.