algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

L'Inca vol començar la seva escalada

El conjunt d'Abós s'enfronta a l'Alerta Cantàbria, el qual superà per 91-84 a l'anada

SALVADOR RIPOLL. Palma.

El Bàsquet Inca, en la seva lluita per sortir de les places de descens, es desplaça a Cantàbria i s'enfronta avui, a les 18.30 hores, al Palacio de Deprotes de Santander, a l'Alerta Cantàbria. Els àrbitres prevists són l'andalús Labrac Naranjo i el català Millera Mas.

L'Alerta, ex-Cantàbria Llops, començaren amb el projecte de retornar a la Lliga ACB. Els resultats no acompanyaren i es produïren canvis. Els més importants, el segon entrenador Israel González ocupa ara el lloc de Mateo Rubio, Damon S. Johnson el del seu compatriota nord-americà Romeo Travis, Anthony Stacey retornà a Inca, un altre ianqui, Travis Garrison, i Odriozola completen la llista de novetats. L'exinquer, l'argentí Adrián Boccio, tampoc no jugà en els darrers partits.

En la banqueta de José Luis Abós cal ressaltar la baixa de Tohomas G. Terrell i el fitxatge de l'exjugador ACB, darrerament actiu en el bàsquet grec, Danya Abrams. La seva experiència serà molt important en aquesta segona volta de la lliga regular. Terrell mai no pogué fer oblidar l'actuació de Page en la temporada anterior. Abrams viatjà ahir amb l'equip, però estava pendent de l'arribada del seu trànsfert per poder jugar.

Altres baixes del club del Raiguer són l'aler argentí Franco Rocchio, poc efectiu durant la primera volta, i del grec Sotiris Manolopoulos, que necessita acumular expriència en el bàsquet espanyol.

La banqueta de José Luis Abós, reforçada primer amb el fitxatge de Anthony Stacey, que avui jugarà contra el seu exequip, i d'Abrams és suficent per oblidar les baixes. Els inquers necessiten recuperar punts en els desplaçaments, sortir de la zona de perill i evitar els nirvis de l'esprint final.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.