nubes dispersas
  • Màx: 18.89°
  • Mín: 8.69°
18°

Lionel Scaloni, un multiusos per al Mallorca

L'argentí fou presentat ahir com a nou jugador mallorquinista per al que resta de temporada i una més

El Reial Mallorca presentà ahir migdia a l'Ono Estadi el nou reforç per al que resta de temporada i la pròxima, el migcampista argentí Lionel Scaloni, que arriba cedit per la Lazio de Roma. A l'espera que es concretin més moviments a la plantilla vermellenca, ja siguin sortides o arribades, el Reial Mallorca ha obtingut els serveis d'un jugador «multiusos», tal com el mateix Scaloni definí la seva tasca al centre del camp, i amb una sobrada experiència a la Lliga espanyola, ja que va jugar vuit temporades al Deportivo de la Corunya i una al Racing de Santander.

«Durant els 13 anys que fa que som professional no et puc dir realment en quina demarcació jug millor o en quina em sent més còmode. He jugat fins i tot de central en els darrers partits a la Lazio, puc jugar de lateral, de migcampista de banda, de pivot... un multiusos. Qui ha de decidir on ho faig millor és el míster», explicà Scaloni. L'argentí, internacional amb el seu país, sap que arriba a un conjunt fet, on tindrà «difícil entrar», però el fet que sigui «un jugador d'equip» facilitarà la seva adaptació i entrada a l'onze.

«En principi he d'entrenar i tractar de guanyar-me el lloc perquè som conscient que el Mallorca és un equip pràcticament fet, i sempre és difícil entrar en un equip així, però bé... Jo sempre m'he caracteritzat per ser un jugador d'equip. Som un convençut que quan les coses que es fan en un grup es fan bé, milloren. Si em toca jugar, benvingut sigui; i si no jug és pel bé del Mallorca», analitzava de manera clara el migcampista.

Dos van ser els motius que convenceren Scaloni per fitxar pel conjunt dirigit per Gregorio Manzano: els argentins de la plantilla i l'estil de joc mallorquinista. «És un equip que conec per la quantitat d'argentins que hi ha, m'agrada la seva manera de jugar i perquè feia quinze dies que havia donat la paraula que si hi havia l'oportunitat de venir, la resta de coses que m'havien arribat no existien», afirmà. El president del Reial Mallorca, Vicenç Grande, va ser l'encarregat de presentar Scaloni. En la roda de preguntes, Grande no va voler valorar la situació en què es troben les negociacions per la sortida de Víctor i Basinas, tot i que va deixar anar que un cop s'acabàs el termini de fitxatges, ell en donaria la seva versió, tal com ho va fer divendres l'algaidí. «Si algú vol opinar, que ho faci, nosaltres no ho farem [...] Pot ser que passat dia 31 em véngui de gust contar algunes coses», va amenaçar el president mallorquinista, Vicenç Grande.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.