algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

El Madrid de Schuster ja no fa por

El Reial Mallorca cercarà sorprendre i certificar el passaport a quarts de final al Santiago Bernabéu

68164
El Reial Mallorca intentarà celebrar almenys un gol al Bernabéu i posar les coses molt difícils al Reial Madrid en l'eliminatòria.

El Reial Mallorca i Reial Madrid protagonitzaran avui al Santiago Bernabéu (21.00 hores/IB3) el segon i definitiu assalt de l'eliminatòria de vuitens de final de la Copa del Rei en el qual els balears defensaran un avantatge mínim de 2-1 aconseguit en el partit d'anada jugat a l'Ono Estadi. En bona lògica, el conjunt de Bernd Schuster, líder de la Lliga amb set punts de diferència sobre el Barcelona, és favorit, ja que juga al seu estadi, on acumula 16 victòries consecutives en competició lliguera, i li bastaria un 1-0 per assolir els quarts de final.

Emperò, el Reial Mallorca es desplaçarà fins a la capital de l'Estat espanyol lliure de complexos i amb l'objectiu de superar l'eliminatòria o vendre molt cara la seva pell. Tal com demostrà fa una setmana en el partit d'anada jugat a l'Ono Estadi com en el duel que els enfrontà en la dotzena jornada de Lliga, en què els illencs caigueren per 4-3 en el mateix escenari del partit d'avui, l'equip mallorquinista està disposat a plantar cara i a donar un disgust a un Reial Madrid que s'ha marcat com a objectiu aconsequir la triple corona aquesta temporada -Lliga, Lliga de Campions i Copa del Rei.

Malgrat tenir compromisos molt seriosos aquest cap de setmana davant l'Atlètic de Madrid i el Llevant respectivament, tant blancs com vermellencs donen molta importància al torneig del K.O i avui presentaran dos onzes força competitius.

Manzano donarà continuïtat a la seva política de «cames fresques» i apostarà pel mateix bloc que sorprengué el Reial Madrid en l'anada. Ahir avançà en roda de premsa que únicament introduirà dos o tres canvis. El tècnic andalús amagarà les seves cartes fins a darrera hora, però el Mallorca podria jugar amb un onze format per Moyà a la porteria; Varela, Nunes, Ballesteros i Fernando Navarro en defensa; en el centre del camp Basinas en el pivot defensiu, Jonás a la banda dreta, Tuni a l'esquerra i Valero a la mitja punta formaran un rombe, i Arango i Trejo seran la parella de davanters i completaran un sistema 4-4-2. Manzano avisà que posarà en escena un equip compensat en defensa i en atac i que no especularà amb l'empat a zero gols. Completen la convocatòria Lux, Ibagaza, Ramis, Víctor i Pereyra. Dani Güiza, que es retirà de La Romareda amb una sobrecàrrega muscular, es quedà fora de la llista per precaució, però Manzano compta amb ell per jugar contra el Llevant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.