algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Manzano amaga l'onze

En el típic partidet dels dijous el tècnic andalús no va separar els teòrics titulars dels suplents

Gregorio Manzano no vol donar cap pista sobre l'onze que s'enfrontarà al Múrcia diumenge a les 17.00 de l'horabaixa a l'ONO Estadi. Això és el que es va desprendre del típic partidet que la plantilla del Reial Mallorca realitzà ahir al mateix camp de Son Moix, en el qual el tècnic andalús va formar dos equips integrats tant per teòrics titulars com per suplents.

La visita del Múrcia, tretzè classificat amb 14 punts, és una prova de foc, ja que determinarà si els vermellencs poden continuar mirant a Europa, o si per contra han de començar a mirar a la zona baixa pel retrovisor. Conscient d'aquest fet, Manzano prepara el xoc amb la màxima concentració possible, mesclant els teòrics titulars amb els suplents perquè ningú no cregui que té el lloc assegurat.

I la intensitat que reclama el tècnic es va traslladar a la gespa, on es van veure fortes topades fruit de la competitivitat entre els jugadors. Basinas, que ocupà el mig centre d'un dels equips, va ser un dels jugadors més actius protagonitzant un parell de topades, primer amb Webó i després amb Ibagaza.

Tot i que el tècnic va amagar en tot moment les seves intencions, es podria aventurar que per al transcendent partit contra el Múrcia podria optar per un sistema que donàs preponderància al joc per les bandes, amb Jonás i Arango com a estilets, el primer per la dreta i l'altre per l'esquerra. Ibagaza ocuparia la pedra angular del dibuix tàctic, per davant de Pereyra. La tornada del rombe al centre del camp mallorquinista donaria entrada a Pierre Webó al costat de Dani Güiza a la punta d'atac mallorquinista. Lux i els quatre defenses habituals, F. Navarro, Nunes, Ballesteros i Héctor, completarien una possible alineació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.