muy nuboso
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 12.82°
17°

Abós: «Estam en una situació difícil»

El tècnic aragonès afirmà que l'equip no està mort i que el seu problema és no saber rematar els partits

José Luis Abós, tècnic del Bàsquet Inca, reconegué que el seu conjunt està passant per «una situació difícil», però gens crítica. El tècnic inquer va afirmar que el problema del seu equip és que no sap rematar els partits i es mostrà content per la tornada a la feina de Joan Riera, «que serà un jugador molt important per a nosaltres».

«No, crítica no. Parlar de situació crítica quan queden encara vint-i-quatre partits de lliga crec que és exagerar. Pens que és una situació difícil en la qual sabem quins són els problemes de l'equip», explicà l'entrenador en referència a la incapacitat que ha mostrat el conjunt en molts partits, com el darrer a Lleida, per mantenir-se per davant en el marcador en els moments finals després de dominar el marcador durant la major part del matx. «L'equip no està mort i sense possibilitats de guanyar, tot el contrari, però una sèrie d'errades en els darrers minuts ens estan costant els partits», digué.

«Hem de començar a guanyar fora, a casa i sobretot el proper enfrontament amb La Palma; ara mateix no hi ha res més important que aquest partit», apuntà Abós, qui remarcà la importància del proper compromís del seu equip en terres canàries.

L'entrenador comparà la situació del seu proper rival amb la del seu equip, per la qual cosa afirmà que una victòria davant La Palma tendria un valor doble. «Si guanyam, a més d'anar cap amunt i agafar alè, els enfonsarem a ells una mica més», digué, i explicà que és «un equip que no està en gaire bona línia però que té jugadors molt lluitadors, que coneixen la categoria i que a la seva pista ho donen tot».

Abós, com és habitual en ell, no es va voler pronunciar sobre la sort del seu col·lega al Palma Aqua Màgica, Diego Tobalina, destituït dilluns. «Ja en tenc a bastament amb el de casa per haver-me de preocupar per les coses dels altres. Són històries de la vida i així és el bàsquet», indicà.

De la tornada a la feina del base mallorquí Joan Riera, Abós es confessà «content que torni a fer feina amb la resta de l'equip» i destacà la importància d'aquest jugador en els plans del conjunt. «Ja havia dit en ocasions anteriors que és un home important per a nosaltres. A primera vista sembla que està en bones condicions després d'estar tant de temps aturat. Aquesta temporada havíem apostat fort per ell com a base titular i ho serà d'aquí a poc», precisà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.