Els de José Luis Abós tornaren a patir seriosos problemes defensius davant el Lleida

bàsquet inca 86
lleida 95

bàsquet inca: Alberto Alzamora (-), Sergio Ramos (15), Carlos Bivia (6), Luis de Galarreta (17), Hamilton (15) -cinc inicial-, Marc Blanch (9), Terrell (8), Orfila (4), Marciulionis (12).

16 de 18 tirs lliures, 26 de 48 llançaments de 2, 6 de 19 triples, 33 rebots (11 ofensius), 11 pilotes perdudes i 25 faltes personals. Eliminat Marciulionis en el minut 40. lleida: Mainoldi (23), Fergerson (15), Marcus Vinicius (2), Hansen (3), Jones (8) -cinc inicial-, Berny Àlvarez (7), Hettsheimeier (21), Miguel (12) i Maraker (4).

19 de 24 tirs lliures, 26 de 41 de dos, 8 de 21 triples, 30 rebots (6 ofensius), 13 pilotes perdudes i 19 faltes. Sense eliminats.

ÀRBITREs: L'andalús Labrac Naranjo i el manxec Albacete Chamón. Fluixa actuació. parcials: 23-20, 39-31 (descans), 66-59 i 86-95 (final).

SALVADOR RIPOLL. Inca.
S'escaparen uns punts que haurien pogut quedar molt bé a Inca. El Lleida aprofità millor les oportunitats que els homes de José Luis Abós. Hi va haver diverses alternatives en el marcador. Els locals començaren dominant, encara que els visitants capgiraren després el resultat (15-18). El primer temps acabà amb vuit punts d'avantatge per l'Inca (39-31).

En el minut 22 els locals aconseguiren la màxima diferència, de 12 punts (47-35), però després naufragà el joc dels homes d'Abós, amb una defensa que oferí molts forats. Mainoldi i Hettsheimeier es passejaren com si fossin a casa seva.

Els catalans aconseguiren capgirar el resultat i en el minut 34 es col·locaren amb un punt al seu favor (70-71) gràcies a un triple de Hansen.

Dos minuts més tard, amb el marcador assenyalant 72-75, l'Inca va tenir la pilota per reduir diferències i col·locar-se a només un punt. Ramos anava cap a la cistella contrària i li varen fer falta, encara que els àrbitres assenyalaren falta en atac. Aquí es va perdre pràcticament el partit. Hi va haver un descontrol total al conjunt local. Els visitants aumentaren la diferència fins a 11 punts (74-85). Faltaven dos minuts per acabar el partit.

En els moments decisius no jugà l'estrella del conjunt inquer, el nord-americà Thomas Terrell, que va tenir una actuació molt decepcionant. El seu compatriota Hamilton, amb 17 punts, va ser, juntament amb Sergio Ramos, el jugador més efectiu de l'equip inquer. Fou un partit que hagués pogut acabar molt bé, amb victòria de l'Inca, i que es va perdre sobre tot jugant sense seny en els moments decisius, amb una defensa que feia forats. Es notà també que falta un base líder. Marciulionis té categoria, però li manca fons físic i Biviá és encara un jugador inexpert.L'Inca deixa escapar un nou duel a casa