La lesió de Lou Roe, en l'escalfament, obligà a canviar la tàctica prevista per Diego Tobalina

LECHE RÍO BREOGÀN: Jeffers (8), Davis (8), Ordín (6), Morley (14), Morentín (6) -cinc inicial-, López (15), Rojas (5), Kickert (8) i Fornàs (2).
6/11 tirs lliures, 21/37 llançaments de dos punts, 8/24 triples, 35 rebots (14 d'ofensius), 18 pilotes perdudes i 19 faltes personals. Sense eliminats.
PALMA AQUA MÀGICA: Feliu (6), Puyada (17), Rejón (1), Balmón (20), Jackson (10) -cinc inicial-, Muya (3), Pacreu (2), Kornegay (8) i Schutte (3).
ÀRBITRES: el valencià Zafra Guerra i el basc Alonso Martín.
MARCADOR: 20-19, 38-37 (descans), 54-61 i 72-70 (final).

El partit al Pazo Provincial dos Deportes, de Lugo, començà amb un revés molt dur per al Palma. El seu jugador franquícia, l'ala pivot d'Atlantic City Lou Roe, no pogué sortir en el quintet inicial. Una lesió muscular deixà el jugador del PAM fora de la pista. José María Balmón sortí, a darrera hora, en el seu lloc. Malgrat aquest contremps, el conjunt de Diego Tobalina va tenir la victòria a les seves mans. El Palma Aqua Màgica naufragà en el darrer quart i un parcial de 18-9 possibilità al conjunt entrenat per Paco García capgirar el marcador i sumar un ajustat triomf per 72-70.

Els mallorquins arribaren a tenir en el tercer quart una renda d'onze punts (50-61). Tanmateix, els locals acurçaren distàncies i acabaren aquest quart amb només 7 punts de desavantatge (54-61). En el darrer quart, els homes de Diego Tobalina es mostraren poc encertats i el Leche Río Breogán s'acostava a poc a poc en el marcador.

Quan faltaven 1.02 minuts la diferència era de només un punt (68-69), després d'haver transformat l'australià Kickert dos tirs lliures. A continuació, els visitants perderen la pilota i Morley col·locà el Breogán per endavant (70-69). Kickert aprofità un dels dos tirs lliures per equilibrar el matx (70-70) i quan faltaven 13 segons l'australià va fer la cistella decisiva (72-70). El Palma va tenir la pròrroga a les seves mans, però just dos segons abans del final, Feliu no aconseguí encistellar. Una possible victòria es convertí en derrota.

Del PAM, s'han de ressaltar Balmón, Chuck Kornegay i Puyada; i , del conjunt local, Dani López i Davis. El PAM va a més, però els resultats no acompanyen les seves actaucions, com ahir al pavelló gallec.