algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

Varela: «Tenc minuts jugui o no Jonás»

L'andalús lamentà que el Mallorca no puntuàs al Bernabéu tot i els tres gols marcats

El jugador del Reial Mallorca Fernando Varela, autor de dos gols el passat diumenge al Bernabéu, defensà ahir que ell no ha de menester la baixa de cap Jonás per tenir minuts i lamentà que l'equip, «tot i fer tres gols», no pogués puntuar davant el Reial Madrid. «Jo tenc minuts jugant Jonás i sense jugar Jonás. De les jornades que portam ja he jugat nou o deu partits», afirmà el jugador andalús que no va voler comentar la situació del seu company perquè «aquests temes queden dins del vestidor».

Varela lamentà que el Mallorca no pogués sumar cap punt al Bernabéu després d'haver anat 2-3 per davant al marcador i opinà que potser haurien d'haver «endarrerit una mica les línies». «Després de fer tres gols al Madrid, fora de casa, i que l'equip no sumàs cap punt et deixa mal gust de boca», digué, per afegir que «després d'haver fet el tercer gol nosaltres hauríem d'haver esperat el Madrid una mica més enrere, però vàrem continuar jugant igual i ells tingueren moltes ocasions i d'aquí el resultat. Hauríem d'haver refredat el partit, tots una mica més enrere».

Quant a l'actuació de l'àrbitre Varela recordà que el Mallorca ha patit en les darreres jornades un seguit d'errades arbitrals que estan perjudicant l'equip. «Cada setmana hi ha algun problema i ja s'han acumulat molts, amb totes les expulsions i penals que ens han pitat, i là mà d'ahir no la va assenyalar. És molt clar, aquestes coses desesperen i a més el segon gol és en fora de joc», es queixà el jugador. Per l'andalús, la banda dreta del Mallorca va estar bé, encara que molt del perill que va portar el Madrid arribàs per aquí. «Per allà arribaren també els nostres gols. En cap moment va estar fluixa, simplement va ser un partit molt obert i tant ells com nosaltres vàrem tenir les nostres ocasions de gol. Vàrem intentar atacar i vàrem defensar tot el que vàrem poder, però els seus interiors quedaven molt a dalt i això portava que després dels nostres atacs ells quedassin quasi sempre per fer l'u contra u». A més recordà que el gol definitiu, l'anotat per Van Nistelroy va arribar pel centre i sense Robinho com a protagonista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.