algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Nadal: «He tingut un bon final d'any»

El manacorí desmenteix que estigui lesionat i passa revista a la seva temporada

EFE. Shangai.

Un dia abans que el mallorquí Rafel Nadal obri la Copa Màsters en el seu partit contra el francès Richard Gasquet, el jugador manacorí va fer un repà de l'any: com ha estat la temporada per a ell, com es troba de forma i quins són els seus objectius i aspiracions per a 2008.

«La cama em feia una mica de mal i m'he aturat per precaució, ha estat producte del llarg viatge, però no tenc ni cap trencament ni res», va dir Nadal en referir-se al regiró que havia tingut en el seu primer entrenament a Shangai, per unes molèsties al quàdriceps esquerre.

Després va resumir que estava content dels seus resultats en els darrers torneigs: quarts de fina la Madrid i final a París. «He tingut un bon final d'any, millor que mai. Encara que a Madrid i després, sobretot a París, he topat amb un Nalbandian estratosfèric i espectacular -va dir-, però arrib a final d'any molt bé». «Enguany no he baixat de quarts de final i he mantingut una gran regularitat. Potser a l'Obert dels Estats Units és on podria haver fet una mica més», afirmà el balear.

Sobre les seves aspiracions a Shangai, on participa per segon any, encara que el 2005 també hi va acudir i va haver de retirar-se per lesió, va afirmar que aquí «juguen els millors i si hi són és perquè han fet coses importants abans». «La puntuació ho diu totb i no enganya», va comentar Nadal, que va admetre que el grup que li ha tocat, el Daurat, juntament amb David Ferrer, Novak Djokovic i Richard Gasquet, no era el que més li agradava.

«A final de l'any, Djokovic i Davydenko ho han fet una mica pitjor i Ferrer ve amb més rodatge que Roddick per exemple, que des de l'Obert d'EUA a penes ha jugat, però els dos grups són difícils», afegí.

Nadal va recordar que «si no hi ha salut, no hi ha res» en referir-se als seus desigs per a 2008, i va comentar que era ell mateix qui havia proposat com una bona mesura per poder disputar torneigs seguits, que els caps de sèrie n'estiguin exempts en primera ronda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.