Un raquític segon quart en atac passa factura al Molinar

molinar: Pons (16), Suárez (13), Moragues (3), Marí (11), Mayol (4) -cinc inicial- Sansó (-), Ros (4), Torres (4) i Gallard (-).
Anotaren 7 triples, 17 cistelles de dos punts i 17 de 32 en tirs lliures. Cometeren 21 faltes personals.
ses salines: Serra (1), Domínguez (15), Pérez (8), Díaz (7), Doménech (14) -cinc inicial- Julián (4), Robles (-), Beltrán (4) i Torres (11).
Anotaren un triple, 15 cistelles de dos punts i 31 de 46 en tirs lliures. Cometeren 21 faltes personals.
ÀRBITREs: Sansó i Pizà. Eliminaren per cinc faltes personals els locals Pons i Suárez, i sancionaren amb dues tècniques l'entrenador local.
Parcials: 18-19, 22-34 (descans), 35-44 i 55-64 (final).

Ses Salines va fer una passa més cap a les primeres posicions de la classificació després de la seva victòria a la pista del Molinar, que, en un segon quart horrible, va llençar per la borda les seves opcions de victòria.

Després d'un primer quart igualat (18-19) l'equip local es va atascar en atac permetent que l'equip eiviçenc li col·loqués un parcial de 4-15 en els segons deu minuts.

Tot i retallar lleugerament la diferència en el tercer període el Diablito Molinar veié com se li escapava el tercer partit d'aquesta temporada en no poder completar la remuntada en l'últim quart del partit.

El màxim encistellador del partit va ser el local Pons amb 16 punts, seguit pel visitant Domínguez amb 15.