algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Rafel Nadal continua amb pas ferm

El manacorí superà el rus Youzhny i ara juga a semifinals amb Marcos Baghdatis

El tennista mallorquí Rafel Nadal superà el rus Mikhail Youzhny per 6-4 i 6-2 i segellà la seva classificació per a les semifinals del Màsters Sèries de París, on s'enfrontarà al xipriota Marcos Baghdatis, botxí ahir de Tommy Robredo. El manacorí desplegà un tennis efectiu, tot i que amb punts molt llargs, especialment en el primer set, que li provocaren un desgast superior al necessari per superar Youzhny, molt contundent amb el seu revés a una mà.

Nadal, que hauria pogut sentenciar abans el primer set, deixà que Youzhny adquirís confiança, perquè després de rompre en el tercer i setè joc, el marcador assenyalà un clar 5-2. Això no obstant, Youznhy reaccionà i evità amb un break que Nadal tancàs de manera còmoda el primer parcial. A més, el set es complicà per al manacorí, que hagué de salvar una bolla de trencament quan servia per segona vegada per adjudicar-se el parcial. Al final, imposà el seu joc i aconseguí el 6-4 definitiu. De la mateixa manera que començà el partit, inicià el segon set. Els cops de Nadal agafaren un grau d'intel·ligència major i el de Manacor ja no hagué de córrer tant.

Així, el primer servei del set, en mans de Youzhny, fou per al mallorquí, que envià la targeta d'acomiadament del seu rival, molt desafortunat a les deixades, a les quals Nadal arribà sense molts problemes. El partit el resolgué Nadal de manera magistral amb el 4-2 a favor seu. El manacorí tornà a rompre el servei del rus gràcies a dos passing-shots que feren aixecar el públic, que minuts abans havia xiulat el manacorí. En el joc següent, Nadal aprofità la tercera bolla de partit i posà el seu nom a les semifinals. Ara, s'enfrontarà al xipriota Baghdatis, que derrotà Tommy Robredo per un doble 6-4. D'altra banda, el tennista argentí David Nalbandián es va desfer de David Ferrer per 7-6 (3), 6-7 (3) i 6-2. L'argentí, que es doctorà en número d'aces, fermà Ferrer, que ni tan sols tingué opcions de mostrar el seu millor tennis davant la contundència del seu rival, que un dia abans havia estat capaç de superar Roger Federer, número 1 del món, per segona vegada en just onze dies.

Nalbandián continuà amb un tennis brillant, assegurant cops i desesperant el rival amb el seu revés paral·lel. Això no obstant, l'argentí, tot i la seva superioritat, no fou capaç de resoldre el primer set abans del tie break, però a la mort sobtada aclarí qualsevol tipus de dubte. El segon set fou diferent, però en el tercer, tornà a aparèixer el millor Nalbandián.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.