algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

El Mallorca cerca el primer triomf a domicili

Una victòria davant el Recreativo de Huelva podria deixar l'equip de Manzano en zona europea

81500
Tuni lluita una pilota amb Cazorla dutant el duel jugat la passada temporada a Huelva i que acabà amb empat a un gol.

El Reial Mallorca cercarà avui (17.00 hores/PPV), al Nuevo Colombino, davant el Recrativo de Huelva el primer triomf de la present temporada lluny de l'Ono Estadi. El conjunt que entrena Gregorio Manzano es troba. a dia d'avui, còmodament instal·lat en la setena posició de la taula classificatòria amb 11 punts, però guanyar un partit fora casa continua sent la seva assignatura pendent. Fins ara el Mallorca ha disputat tres partits fora de l'illa amb un balanç de dos empats "Atlètic de Madrid (1-1) i Almeria (1-1)" i una derrota amb el Betis (3-0).

El conjunt balear afronta aquesta cita amb les baixes importants de l'argentí Jonás Gutiérrez, qui encara no es troba recuperat al cent per cent de les molèsties en el genoll dret, i del seu compatriota Guillermo Pereyra, qui a Huelva complirà el primer dels dos partits de sanció que el Comitè de Competició li imposà per la targeta vermella que va veure la passada jornada davant el Getafe.

Però el tècnic mallorquinista recupera per a demà els sancionats Sergio Ballesteros i Dani Güiza, i el lesionat Héctor Berenguel. Davant d'aquest panorama, Angelos Basinas ocuparà el lloc de Pereyra en el pivot defensiu i la baixa de Jonás serà coberta, una vegada més, pel solleric Tuni. Així el Mallorca jugarà probablement amb l'onze format per Moyà, Héctor, Ballesteros, Nunes, Fernando Navarro, Basinas, Varela, Tuni, Ibagaza, Arango i Güiza. En aquesta ocasió han quedat fora de la llista de convocats els defenses Javier Dorado i David Navarro.
Per la seva banda, el Recreativo de Huelva lluitarà per trencar la mala ratxa i evitar davant els balears la seva tercera derrota consecutiva. L'equip que, aquesta temporada, entrena Víctor Muñoz ocupa la tretzena posició a la classificació amb 8 punts i afronta el partit de demà després d'haver perdut els dos darrers enfrontaments contra el València (0-1) i el Reial Madrid (2-0).

Una victòria avui, al Nuevo Colombino, podria deixar el Mallorca en zona europea i significaria una passa de gegant en l'objectiu d'allunyar-se de la zona de perill.

Gregorio Manzano no es refia del conjunt andalús, amb qui els balears no han perdut en les barreresquatre vegades que s'han vist les cares a la Primera Divisió.

Xiularà el matx el col·legiat gallec González Vázquez, amb qui el Mallorca encara ara no ha guanyat cap partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.