nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Alomar: «Només farem fora Diego si continua aquesta dinàmica»

El president del Palma dóna el màxim suport al seu entrenador

El president del Palma Aqua Màgica, Guillem Alomar, espera que el seu equip remunti el vol en les pròximes jornades i per això confia en la feina de l'actual tècnic, Diego Tobalina, encara que no descarta fer un canvi en la direcció de l'equip si continua la dinàmica perdedora de l'equip durant el proper mes. El màxim mandatari del club palmesà recordà les complicades circumstàncies per les quals passa l'equip per culpa de les lesions i pels problemes a l'hora d'entrenar que els ha causat el tancament del palau d'esports de Son Moix per culpa de la tempesta.

«És cert que el començament no ha estat el que hauríem desitjat, però hem de tenir en compte les circumstàncies que està vivint l'equip. Hem patit nombroses lesions en el joc interior i no hem pogut entrenar amb normalitat durant les darreres setmanes», explicà el president del Palma Aqua Màgica. Des del dia que la tempesta va fer malbé Son Moix «hem hagut d'entrenar un dia aquí i un altra allà», comentà.

En quant a les lesions, Alomar, digué que l'equip ha de menester temps per recuperar tots els seus jugadors. «Roe està començant a estar bé i en poc temps recuperarem Kornegay, que encara no ha pogut debutar», explicà el mandatari.

Després de perdre de manera contundent davant l'Alerta Cantàbria i l'Alacant, 15 punts de desavantatge amb el primer i 17 amb el segon, l'equip va donar senyals de milloria davant el Beirasar Rosalia i, tot i tornar a perdre, va tenir possibilitats fins als darrers instants per endur-se'n el partit. «La gent se va activant jornada rere jornada i esperam que els resultats millorin en breu», digué Alomar. Tot i això reconegué que si «continua aquesta dinàmica» haurem de fer un pensament respecte a Tobalina i cercar una sol·lució que podria ser la de canviar la direcció de l'equip.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.