nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

Tamudo serà l'únic davanter d'Espanya

Aragonés perd Torres per lesió i aposta per un centre del camp amb cinc jugadors davant Dinamarca

La selecció espanyola juga avui davant Dinamarca a Aarhus amb la intenció d'aclarir el seu camí cap a l'Eurocopa d'Àustria i Suïssa, i amb l'absència de Torres per lesió, que serà substituït a l'onze inicial per Tamudo. El conjunt de Luis Aragonés, tot i que ocupa el segon lloc, no es pot permetre una travelada que conduiria a un fatal desenllaç. Espanya té tres finals d'aquí al pròxim 21 de novembre, quan ja es coneixeran els 16 equips que disputaran l'Eurocopa. Bona part de les opcions de la selecció espanyola passen pel partit d'avui davant Dinamarca a l'estadi d'Atletion, on l'equip de Morten Olsen està exiliat després dels incidents que ocorregueren davant Suècia el dos de juny.

El conjunt espanyol, que inicià la seva concentració dilluns passat, continua enrevoltat d'un ambient estrany. I no sols per la decisió del seleccionador de no convocar Raúl, sinó també per la seva posició de no parlar davant els mitjans informatius. La situació és tan delicada, que fins i tot la inquietant classificació ha passat a un segon terme. Ara mateix, Espanya seria un altre cop a l'Eurocopa "cita que no es perd des de 1992", però un possible fracàs és ben a prop. La victòria deixaria KO Dinamarca i l'empat seria un resultat vàlid.

Pel que s'ha vist durant els darrers dies, amb el dubte de Puyol i la previsible titularitat d'Albiol, la defensa serà la formada per Casillas, Sergio Ramis, Marchena i Capdevila. Albelda serà l'àncora, amb Joaquín a la dreta, Iniesta a l'esquerra i Xavi i Cesc, una de les principals novetats, dirigint el centre del camp. Tamudo jugaria així com a únic davanter.

Torres no podrà jugar avui davant Dinamarca després de sofrir ahir un trencament fibril·lar a la cama dreta durant l'entrenament. L'examen dels serveis mèdics va constatar un trencament fibril·lar que el tindrà de baixa almenys deu dies, de manera que es perdrà també dimecres vinent l'amistós amb Finlàndia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.