algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

IB3 aposta fort per l'esport

La cadena autonòmica presentà la nova programació esportiva

La cadena autonòmica presentà ahir la nova programació esportiva, que a partir d'aquesta mateixa setmana ja es podrà començar a veure. Entretenir, a més d'informar, és l'objectiu dels nous programes. L'aposta per l'esport és decidida.

Amb el director d'antena, Joan Seguí, i el director d'esports, Jordi Calleja, al capdavant, els presentadors dels diferents programes anaren explicant en què consistirà l'oferta del canal autonòmic per a aquesta nova temporada televisiva.

Tal com indicava Calleja, les retransmissions esportives són la gran aposta del canal i se centraran en el Reial Mallorca, el Vive Menorca, la SE Eivissa, la Tercera Divisió del futbol illenc i en la disputa de la Lliga de Campions per part del Drac Palma de volei.

Una de les principals novetats serà el programa Zona 3, dedicat exclusivament al bàsquet i en el seguiment del Vive Menorca i dels equips illencs de la Lliga LEB, sense oblidar ni el Palma Aqua Màgica ni el Bàsquet Inca. Berto Alzamora serà el director de l'espai, presentat pel menorquí Miquel Cardona.Jordi Calleja serà el conductor de l'espai Joc i gols, en el qual es repassarà el més destacat de la jornada futbolística en clau d'humor.

Una altra de les apostes més fermes és Passaport a Pequín, programa dirigit i presentat per Tomeu Terrasa. L'objectiu de l'espai és còneixer els esportistes de les Illes que poden ser o seran a la pròxima cita olímpica al país de la gran muralla.

Un programa que repeteix emissió és 4-4-2, amb Tomeu Maura al capdavant. L'humor serà el tret distintiu amb què es repassarà tot el que envolta els partits de la SE Eivissa i el futbol regional de les Illes Balears. El periodista Joan Martí presentarà Total esport, un programa dedicat a l'actualitat poliesportiva balear.Així mateix el trot tindrà el seu lloc dins la graella del canal autonòmic. Irene Matas ens aproparà cada dilluns l'actualitat d'un dels esports amb més afició a les Balears, sense deixar de banda tot allò relacionat amb món de l'hípica. IB-3 aposta fort per l'esport.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.