nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.65°

El Mallorca nega davant notari l'entrada a Son Moix als copropietaris del Lluís Sitjar

Just Paco Ruiz, que reclamà el carnet al jutjat, podrà accedir de franc a l'Ono Estadi

El Reial Mallorca negà ahir el passi per entrar a Son Moix als copropietaris de l'estadi Lluís Sitjar. Acudiren a les oficines del Reial Mallorca en companyia de l'advocat Miquel Coca i de la notària Catalina Nadal Reus, però la Societat Anònima Esportiva ja havia pres la decisió de no facilitar el seu accés a Son Moix, perquè considera que el fet d'haver renunciat a la utilització del Lluís Sitjar fa que ja no tengui l'obligació de deixar-los passar a l'estadi.

L'advocat dels copropietaris, Miquel Coca, estudia ara diferents opcions. No pot descartar-se que un important grup de copropietaris sol·licitin al Reial Mallorca una indemnització per les tres temporades que varen estar sense rebre el passi per entrar a Son Moix. De fet, alguns copropietaris sol·licitaren aquesta compensació i ja l'han cobrada. També és possible que vagin al jutjat per reclamar així el seu passi, tal com va fer temps enrere Paco Ruiz.

Dels copropietaris de l'estadi Lluís Sitjar, l'únic que aconseguí que el Mallorca li entregàs el passi fou Paco Ruiz. Per què? Paco Ruiz acudí temps enrere als tribunals i una sentència judicial li reconegué el dret a entrar a Son Moix. Enguany, com el Mallorca li negà el passi, Paco Ruiz sol·licità al Jutjat de Primera Instància número 10 l'execució de la sentència. El Mallorca, abans que es produís el pronunciament judicial, envià un escrit al Jutjat informant de la seva «disposició a entregar a Francisco de Paula Ruiz Rigo el passi que ara sol·licita».

El club ja advertí que «l'assentiment a l'entrega del passi no s'ha d'entendre com a reconeixement del dret a futur i perpetuïtat, atès que em reserv el meu principal dret a sol·licitar, en els termes i forma que consideri convenient, l'extinció del dret postulat...».

El Mallorca ja deixava clar en el seu escrit al jutjat que considera que s'han modificat els pressuposts i les circumstàncies que serviren de base en dictar-se la sentència. És a dir, que no seria estrany que ben aviat el Mallorca mogués peça als jutjats per intentar que Paco Ruiz no pugui entrar tampoc a Son Moix. Respecte a la resta de copropietaris, el Mallorca té la teoria que en haver abandonat l'estadi Lluís Sitjar no té per què deixar-los entrar a Son Moix. Ahir, se'n visqué el penúltim capítol. Ben aviat n'hi haurà un altre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.