algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Arango apunta a la titularitat a Almeria

Manzano assajà amb el veneçolà com a parella de Güiza a l'entrenament d'ahir

Juan Arango es perfila com a parella atacant de Güiza amb vista al partit del pròxim diumenge contra l'Almeria. A l'entrenament matinal d'ahir, el tècnic mallorquinista, Gregòrio Manzano, assajà amb el duet format per l'internacional veneçolà i l'andalús en diferents exercicis amb la pilota, en els quals la plantilla mallorquinista treballarà la pressió i el remat a porteria.Malgrat tot, si feim cas a la declaració d'intencions de Manzano, pronunciada dies enrere, recomanant a la premsa que no es refiàs de tot el que s'assajava als entrenaments a l'hora d'especular amb el possible onze inicial dels diumenges, caldrà pensar que el debat a la davantera, referent a si ha de jugar Arango o Víctor en el lloc del lesionat Webó, continua obert.

El passat cap de setmana, Manzano confià inicialment en Víctor Casadesús i el posà de titular davant el Vila-real, però la seva paciència amb l'algaidí se li acabà ben aviat, ja que en el descans canvià Víctor per Arango, qui, en canvi, mantingué els 90 minuts sobre el terreny de joc al Vicente Calderón en la segona jornada del campionat, malgrat que el veneçolà completà una actuació més aviat grisa.

A l'entrenament d'avui a l'Ono Estadi, en el qual se celebrarà el tradicional partidet entre teòrics titulars i suplents, Manzano podria donar més pistes sobre l'equip que farà jugar a l'estadi Mediterráneo d'Almeria.

Cal destacar que el tècnic andalús no ha repetit fins ara cap parella atacant en les tres jornades de lliga que es duen disputades i l'únic davanter que ha jugat de titular els tres partits ha estat Güiza. Webó, Arango i Víctor acompanyaren l'andalús davant el Llevant, l'Atlètic de Madrid i el Vila-real respectivament.

Emperò una dada fa pensar que la suplència d'Arango davant el Vila-real el passat diumenge no era la primera opció de Manzano: la setmana anterior al matx el tècnic mallorquinista no va poder disposar de l'internacional veneçolà fins a l'entrenament de dissabte, ja que Arango fou convocat per la selecció del seu país per disputar dos partits amistosos. Davant aquest fet, a Manzano no li quedà més remei que donar l'alternativa a Víctor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.