algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Un Vila-real ferit prova el Mallorca

El conjunt de Gregorio Manzano, amb una prudent ambició, vol confirmar el seu bon inici

100008
Víctor es perfila avui com a titular, ja que Arango just ha entrenat en una oportunitat amb els seus companys aquesta setmana.

Sense renúncies, amb una prudent ambició, però amb la imprescindible concentració, rep avui el Reial Mallorca (17.00 hores/PPV) un Vila-real ferit en el seu orgull. Gregorio Manzano no introduirà nombrosos canvis a l'onze inicial i el principal dubte és esbrinar l'acompanyant de Güiza en atac. Arango jugà al Calderón en substitució del lesionat Webó, però no completà un bon partit, i tampoc ha brillat aquesta setmana amb la seva selecció. De fet, el tècnic de Veneçuela criticà el mallorquinista, que s'incorporà ahir als entrenaments. Així, tot fa pensar que serà l'algaidí Víctor l'escollit. Ara bé, també és cert que Arango, un jugador mentalment fràgil, pot acusar la suplència i que disposar de la millor versió del veneçolà és prioritari pel Reial Mallorca. Avui, tindrem la solució. Res no ha dit el tècnic andalús, però no pot descartar-se que Gonzalo Castro disposi avui dels seus primers minuts; el solleric Tuni seria el sacrificat.

Així, l'onze inicial serà el format per Moyà, Héctor, Ballesteros, Nunes, Navarro, Pereyra, Jonás Gutiérrez, Tuni, Ibagaza, Víctor i Güiza. A la banqueta, vora el tècnic de Bailén, s'ubicaran Lux, Varela, Basinas, Arango, Gonzalo Castro, Borja Valero i David Navarro, que ja ha complert la seva sanció i entra en substitució del pobler Iván Ramis.El Vila-real va arribar ahir amb vint futbolistes. En principi, l'onze inicial pot ser el format per Viera, Venta, Fuentes, Cygan, Capdevila, Cazorla, Bruno o Josico, que no ha entrenat amb normalitat durant la setmana, Senna, Pires, Rossi i Guille Franco. El duel serà dirigit pel cantàbric Pérez Burrull.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.