cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Ibagaza viu entre cotons

El mitjapunta argentí, malgrat no tenir cap lesió, es va exercitar a part dels seus companys

A principis de temporada Gregorio Manzano afirmà que l'equip d'aquesta temporada giraria entorn d'una pedra angular anomenada Ariel Ibagaza. I és que l'argentí és la peça clau d'aquest Mallorca que ha meravellat tothom en aquest inici de Lliga. És per això que el cos tècnic no es vol arriscar a perdre un jugador tan important dins l'esquema de joc mallorquinista i, quan el calendari ho permet, el Caño fa sessions de recuperació i gimnàs a part dels seus companys.Aprofitant l'aturada de la competició pels compromisos de les seleccions nacionals, ahir el mitjapunta s'exercità a l'interior de les instal·lacions de Son Bibiloni.Ibagaza ha començat la temporada de manera espectacular. A més de ser el catalitzador de tot el joc ofensiu del conjunt vermellenc, proveint pilotes per als dos davanters, s'ha convertit juntament amb Dani Güiza en el màxim golejador de l'equip amb dos gols cadascun. És una dada a tenir en compte, ja que l'argentí no és un golejador.D'ençà la seva arribada al futbol espanyol l'any 1998 de la mà d'Héctor Cúper, ha marcat un total de 27 gols, obtenint una mitjana de 3 gols per temporada.

Amb els dos gols que marcà la primera jornada contra el Llevant, gairebé ja ha igualat la seva mitjana anotadora. En la plenitud de la seva carrera esportiva, i després de la seva infructuosa estada a l'Atlètic de Madrid, Ibagaza ha tornat a ser el jugador desequilibrant i capaç de donar la passada impossible que deixa el company en posició de tir. La temporada passada assistí un total de 38 passades de gol, de les quals 10 acabaren a la xarxa, del que resulta una de les millors mitjanes de la Lliga pel que fa a la l'efectivitat de les seves passades, només superat pel jugador del València David Villa.

L'arribada de Güiza i Webó, juntament amb els davanters que ja eren a la plantilla, Víctor, Arango i Trejo, ha obert un ampli ventall de possibilitats en atac, sempre nodrides per la imaginació i el bon tracte de la pilota d'Ibagaza. Com s'ha pogut veure en els dos primers partits, l'argentí serà l'encarregat de donar les passades de gol. La qualitat que atresoren les seves botes juntament amb l'experiència acumulada durant nou anys al futbol espanyol, fan d'Ibagaza el jugador més imprtant de la plantilla mallorquinista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.