algo de nubes
  • Màx: 20.18°
  • Mín: 12.82°
20°

El Palma dóna la benvinguda a Lou Roe

L'estrella nord-americana torna al conjunt palmesà amb la responsabilitat d'anotar

M.PAGLIALONGA. Palma.
L'estrella nord-americana Lou Roe ja forma part de la plantilla del Palma Aqua Màgica, formada per Diego Tobalina. L'ala pivot fou presentat ahir com el revulsiu de l'equip amb vista a la propera temporada. El jugador de 2 metres d'alçada es presentà a la premsa amb un clar i entenedor castellà per explicar els motius del seu fitxatge pel Palma Aqua Màgica. «Jugar aquí m'agrada per la qualitat de vida, perquè m'agrada l'entrenador i, sobretot, perquè hi ha molt bon equip», apuntà l'americà somrient.

El curs passat fou present en tres lligues; començà a la KBL nord-coreana amb l'equip Seoul SK Knights, amb mitjanes superiors a 20 punts i 10 rebots per partit. Després començà l'experiència de la LEB amb el mateix equip pel qual ara ha fitxat, el Palma Aqua Màgica, tot i que només mostrà la seva experiència en quatre partits de Lliga i els cinc de l'eliminatòria dels playoff contra el León, amb una mitjana de més de 23 punts, 9 rebots i 3 assistències. Aconseguí així una valoració mitjana de 30 punts. Acabat el contracte amb el club palmesà, fitxà pel TAU Ceràmica, equip d'ACB per disputar els playoffs pel títol, en què aconseguí també grans nombres. Tot i l'ajustat pressupost de l'equip dirigit per Tobalina, Guillem Alomar, vicepresident de l'entitat, es mostrà «molt orgullós de tenir un fitxatge molt decisiu, amb el qual aspirarem al màxim».

Quant al seu retorn, Roe afirmà que «està molt content de venir al Palma» i assegurà que «enguany tenim una altra oportunitat per lluitar per l'ACB a més de tenir una bona plantilla», tot i que, «encara és prest per parlar d'objectius, ja que som a la pretemporada». Per les seves característiques d'anotador des de dins i des de fora de la pintura, suma rebots i és molt dinàmic. Li han adjudicat el paper d'anotador per antonomàsia, tot i que no li fa gràcia «assumir aquesta responsabilitat». Creu que «cada un té el seu rol perquè el grup sigui tan millor com sigui possible». Roe encara no coneix tots els companys, però pensa que són bones persones i «grans jugadors».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.