cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.54°
10°

Primera prova holandesa per al Mallorca

Els de Manzano juguen avui contra el Twente FC per tal de continuar el procés d'adaptació dels nous

102014
La principal incògnita sobre l'equip titular del Mallorca d'aquesta temporada és la ubicació del veneçolà Juan Arango.

El Reial Mallorca partí ahir a les 9:00 del matí cap a Holanda, on l'equip disputarà una minigira en què s'enfrontarà al Twente FC, avui a les 19.30 (IB3), i al Groningen, demà a les 18.00, ambdós, equips de la primera divisió holandesa.

Tal com indicava Nando Pons, la visita al país de les tulipes s'explica més per motius de calendari i preparació (la resta de campionats europeus comencen aquest mateix cap de setmana) que per econòmics.El primer rival dels vermellencs serà el Twente FC, que la temporada passada acabà en catorzena posició a la lliga holandesa, un bon rival per continuar acumulant minuts i seguir el procés d'adaptació dels nous fitxatges, que hauran de demostrar que són millors que els que hi havia. El Twente dibuixa el 4-3-3 típic dels equips holandesos. Manzano, que hi desplaçà tots els jugadors disponibles tret dels lesionats N'Sue,Varela, Molinero i Puga, podrà acabar de perfilar l'onze que començarà la Lliga.

Pel que s'ha vist fins ara, el tècnic andalús té més o menys clar el conjunt que començarà la Lliga. En defensa i al mig del camp, sembla que no hi haurà gaires canvis respecte de l'equip que finalitzà la temporada anterior. És en atac on Manzano encara té dubtes. Després de l'aterratge a l'Illa dels reforços que ell mateix havia demanat, el tècnic es troba davant un vertader trencaclosques per decidir quins seran els dos davanters. Al Ciutat de Palma la parella atacant fou Güiza i Webó, però l'arribada d' «el Chori» Castro i el retorn de Juan Arango, posen Manzano davant una gran diversitat de combinacions per poder formar la línia d'atac.

En cas que la balança es decanti cap al fet de repetir la parella atacant, Arango, Tuni i «el Chori» serien les alternatives per ocupar el carril esquerre. Comptant sempre que a la part de darrere hi ha Víctor Casadesús i Óscar Trejo. Si pel contrari, opta per seguir amb el sistema de la temporada passada, en què Arango se situava a la punta, un dels reforços fitxats es veuria de suplent. La ubicació d'Arango és el dilema de Manzano, ja que no pot deixar el jugador millor pagat de la plantilla a la banqueta. Si juga a banda esquerra, es frena la progressió del «Chori» i la sortida de Tuni, que no vol repetir una temporada com la passada, seria més factible. En canvi, si el veneçolà continua de davanter centre, un dels dos fitxatges que havia demanat Manzano seria suplent. Finalment, la baixa inesperada d'N'Sue postposarà el seu debut amb el primer equip mallorquinista fins d'aquí una setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.