algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Continua la recerca del davanter golejador

Pons, Terrasa i Manzano coincideixen que és l'única peça que manca per completar la plantilla

79710
Nando Pons haurà de treballar de valent per tancar la plantilla. | TERESA AYUGA.

La secretaria tècnica del Mallorca continua rastrejant el mercat per trobar una davanter ràpid, amb facilitat per veure porta i, sobretot, que sigui assequible a les possibilitats econòmiques del club presidit per Vicenç Grande.

Gregorio Manzano, que de moment disposa de quatre davanters (Víctor, Webó, Arango i Trejo), creu necessària l'arribada d'un nou ariet que completi la línia atacant mallorquinista. En aquest sentit treballa el director esportiu, Nando Pons, que assegura que «no durem un davanter per dur-lo». I és que, de moment, els preus dels davanters amb les característiques desitjades són fora de l'abast dels mallorquinistes que durant l'estiu han anat descartant possibilitats com Fernando Baiano, Roberto Soldado i Negredo perquè estan fora de les seves possibilitats. El Mallorca maneja un pressupost d'aproximadament 3 milions d'euros per completar la plantilla. D'aquesta manera, el club podria esperar al mes d'agost, moment en què les urgències per trobar sortida als jugadors descartats per la resta d'equips fan abaratir el seu preu.

Pel que s'ha vist fins ara a Kössen, on el màxim golejador és el descartat Andrija Delibasic, fa pensar en la necessitat de trobar aquest nou davanter, ja que no fer-ho seria arriscar-se a tornar a passar una temporada amb un dèficit golejador inacceptable per un equip que aspira a entrar entre els deu millors de la Lliga, i més quan el club s'ha desprès del màxim golejador de la campanya passada, el serbi Bosko Jankovic, que ha estat traspassat al Palerm italià per sis milions d'euros.

En un altre capítol, Pons, Terrasa i Manzano també parlaren dels jugadors que no compten pel tècnic andalús. Entre aquests es troben Jordi López i Delibasic. Aquest darrer es reivindica amb gols als partits amistosos, la millor manera per atreure equips interessats a fitxar-lo.

Quant al mig centre català, la seva situació és més complicada. En primer lloc, no ha jugat ni un sol minut en els dos partits que ha disputat el Mallorca en terres austríaques ,i en segon, perquè la nova disposició tàctica emprada per Manzano, amb un únic pivot al centre del camp, redueix les possibilitats d'entrar a l'equip titular, ja que pel que sembla aquesta posició serà per a Pereyra o Basinas, que hauran de competir per poder formar part de l'equip titular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.