cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
14°

De luxe: Henry, Ronaldinho i Etoo

L'entrenador del FC Barcelona, Frank Rijkaard, va mantenir ahir el sistema de joc 4-3-3 en el seu primer assaig durant un nou entrenament de la pretemporada, en el qual va formar amb Henry, Etoo i Ronaldinho l'atac.

El segon entrenament del Barcelona a Saint Andrews (Escòcia) va incloure el primer assaig d'11 contra 11 de la pretemporada, en el qual va destacar la presència d'Henry, Etoo i Ronaldinho en el teòric equip titular, sense Deco, que va jugar en l'altre equip amb els suplents habituals i diversos joves del filial.

Touré jugà en la posició de pivot defensiu, mentre que Iniesta i Xavi van formar a la mitjana, Valdés va ser a la porteria i Zambrotta, Thuram, Oleguer i Abidal van jugar en defensa, on destacà l'absència de dos teòrics titulars, Puyol, lesionat, i Milito, que, com Messi i Márquez, està de vacances després de jugar la Copa Amèrica.

L'altre equip va formar amb Jorquera, Belletti, Om, Marc Valiente, Sylvinho, Motta, Crosas, Deco, Giovani, Ezquerro i Bojan. El partit va acabar en 0-0 i Etoo, Henry i Ronaldinho van tenir les millors ocasions.

Deco  

El migcampista del FC Barcelona Anderson Luis de Souza, Deco, va manifestar ahir que creu que el club català compta amb ell per a la pròxima temporada, ja que té contracte en vigor fins al 2010 i fins ara «ningú» no l'ha cridat per tractar el seu futur.

«Tenc contracte fins l'any 2010 i de moment ningú no ha parlat amb mi; per tant crec que compten amb mi. Estic bé aquí. Però si no desitgen comptar amb mi en tenen tot el dret», va explicar. Deco opinà que «l'equip encara no està fet». «Crec que el míster encara està intentant fer l'equip i és normal», va assenyalar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.