algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Els penals castiguen la selecció en quarts

Els de Ginés Meléndez no varen poder superar la República Txeca, que mostrà major efectivitat

ESPANYA 1
R. TXECA 1

ESPANYA: Adán, Barragán, Marc Valiente, Piqué, Crespo, Javi García, Mario Suárez, Capel, Granero, Mata i Adrán.
Adrián González per Mario Suárez, Toni Calvo per Granero i Bueno per Adrián.
REPÚBLICA TXECA: Petr, Kudela, Mazuch, Simunek, Kuban, Micola, Strestik, Suchy, Janda, Kalouda i Fenin.
Pekhart per Strestik, Cihlar per Janda i Gecov per Kalouda.
ÀRBITRE: Ravshan Irmatov (Uzbekistan). Amonestà Javi García i Adrián López, d'Espanya, i Kudela, Strestik, Micola, Kuban i Petr, de la República Txeca.
GOLS:

0-1: minut 103, Kalouda.
1-1: minut 110, Mata.


Els penals castigaren ahir Espanya en uns quarts de final del Mundial sub 20 de futbol en els quals l'equip de Ginés Meléndez no es mereixia perdre, si bé tampoc no va realitzar un futbol per fer-lo guanyador sense pal·liatius. Més que ser Espanya superior, va ser la República Txeca la inferior. Calia pressionar els jugadors que vestien de vermell i intentar deixar passar el temps per esperar una jugada de fortuna.

El duel s'anava escorant cada vegada més del costat espanyol. Però,els de Ginés erraren moltes ocasions. Com una d'Adrián, que va rematar, sol i a l'àrea petita, al pal en el minut 72. Hauria estat la sentència d'un partit en el qual la República Txeca no sortia de la seva estratègia ni per contraatacar. O com una de Bueno ja al final de la pròrroga, en la qual va creuar la rematada més del que no tocava. O en una de Granero a l'inici de la segona part molt mal acabada. O en un cop de cap de Piqué que es va estavellar al travesser abans de l'empat. Sí que marcà Mata en el minut 110, després de recollir el rebuig d'un de Bueno al pal; però també ho havia fet Kalouda vuit minuts abans amb un xut fort en una mala sortida d'Adán.

De manera que varen decidir els penals. I els txecs s'hi mostraren molt més eficaços. Marcar-ne quatre, tots impecables en l'execució, ja els va valer. Abans, Marc Valiente va enviar la pilota al travesser i després Petr va fer innecessària la desena pena màxima aturant el xut, molt fluix, de Piqué. Així, la República Txeca va guanyar un partit dens i avorrit i ja és a les semifinals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.