• Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

El Drac Palma acarona el títol

El conjunt de Méndez no ho va tenir fàcil davant un Unicaja que mai no va donar el partit per perdut

DRAC PALMA 3
UNICAJA 1

DRAC PALMA: M.A.Falasca, G.Falasca, Moltó, Titarenko, Antiga i Freitas -equip inicial. Lliure: Alexis. També jugaren Arrúa i Moreau.
UNICAJA: Paulo Pinto, Renato, Israel, Flores Giovanni i Juanjo Salvador -equip inicial. Lliure: Berrios. També jugaren Acacio i Ferrández.
ÀRBITRES: F.J.Aller i D.Fernández.
PARCIALS: 20-25 (28 minuts), 25-20 (24 minuts), 25-19 (22 minuts) i 27-25 (29 minuts).

El Drac Palma es va avançar ahir per 2 a 0 en la final de la Superlliga, després d'imposar-se en un partit complicat a l'Unicaja Almeria al palau de Son Moix. Aquest segon assalt al títol va ser molt més disputat que el primer, ja que l'Unicaja va donar molta més guerra. L'eliminatòria es trasllada ara a Almeria, on divendres es disputarà el tercer partit, primer match bal per als jugadors de Marcelo Méndez.

L'Unicaja va començar fort aquest enfrontament i s'adjudicà el primer set, que va dominar des dels punts inicials. El seu poderós atac, liderat per Renato Adornelas i Israel Rodríguez, va ser impossible de contenir pels mallorquins, que varen cedir així el seu primer set de la final.

Però la reacció del Palma no es va fer esperar i ja al segon set varen assolir el control del partit. Gràcies al bloquejos de Moltó i a la poderosa treta dels locals, el Palma va imposar-se amb consistència.

El tercer set va seguir els mateixos patrons que el segon, i fins i tot millorà el nivell de joc. Es varen viure els millors moments de volei del partit. Al quart i darrer temps, accions puntuals de les estrelles locals, com Antiga i Freitas, va permetre desnivellar un matx molt igualat que l'Unicaja havia posat costa amunt.

D'aquesta manera s'acabava la primera part de les eliminatòries de la final. Ara toquen dos partits a Almeria i, si fos necessari, un de cinquè a Palma.