L'equip de Ricard Casas sumà un triomf vital per a la permanència

MENORCA 84
GRANADA 79

MENORCA: Yáñez (3), Moss (18), Vasiljevic (12), Shirley (6), Stojic (12) -cinc inicial-, Alzamora (5), Rodríguez (4), Llorens (2), Farabello (2) i Bazdaric (20).
23 de 30 en tirs lliures, 17 de 30 en cistelles de dos punts i 9 de 27 en triples. 32 rebots (11 en atac), 8 pilotes perdudes i 26 faltes personals.
GRANADA: Fernández (17), Gianella (14), Jasen (12), Padgett (10) i Pecile (11) -cinc inicial-, Sanmartín (3), Martín (0), Junyent (2) i Udrih (10).
ÀRBITRES: Bertrán, García González i Francisco José Araña. Eliminaren per cinc faltes personals Fernández i Udrich per part del Granada.
PARCIALS:
9-23, 41-39 -descans- 60-63 i 84-79 -final.

El Vive Menorca sortí reforçat després de la importantíssima victòria aconseguida davant el Granada per 84-79 en un partit caracteritzat per la gran concentració de l'equip menorquí que prepara Ricard Casas i que va saber reaccionar davant el terrorífic parcial inicial de 0-12 a favor dels andalusos, encara que els tirs lliures decidiren el matx en un final d'infart.

El partit començà amb un preocupant parcial de 0-12 a favor del Granada sota la batuta del base argentí Gianella, la qual cosa motivà el primer temps mort de Ricard Casas, ja que el seu equip no trobava arguments en el seu joc per contrarestar l'allau atacant de l'equip de Valdeomillos. S'arribà al final del primer quart amb un marcador de 9-23.

A continuació, el ViveMenorca despertà amb una mostra de caràcter i després d'un parcial de 10-3, els illencs s'anaren acostant en el marcador al Granada i s'arribà al descans amb 2 punts d'avantatge 41-39.

La igualdat presidí els dos parcials següents i s'arribà a una recta final agònica en la qual els menorquins sentenciaren el matx des de la línia dels tirs lliures.