lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

L'Ícaro Alaró ascendeix a la Superlliga

ÍCARO 3
BARGAS 1

ÍCARO:Daniela Marín, Maurizia Cacciatori, Milagros Cabral, Paula Parisi, Desiree Glod, Magda Kralikova. Marianela Robinet de lliure.

BARGAS:Araújo, Abade, Miriam, Aniko, Pacheco i Micaela. Laura Argandoña de lliure. També varen jugar Cristina Jiménez i Virginia Garcia.

ÀRBITRES:Sonia España i Justo Olea.
PARCIALS:25-14 en 24 minuts; 23-25 en 30 minuts; 25-17 en 24 minuts; i 25-21 en 28 minuts.

INCIDÈNCIES: Final de fase d'ascens a la Superlliga. Ple a vessar al pavelló d'esports de la UIB. A la graderia, entre d'altres, s'hi trobaven el president del Govern balear, Jaume Matas; la consellera de Presidència, Rosa Puig; el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Rafel Duran, o el responsable d'Esports de S'Institut, Antoni Palerm.


Missió acomplida. L'Ícaro Alaró certificà ahir, de manera brillant, l'ascens a la Superlliga, després de superar en una emocionant final el Bargas, de Toledo, en quatre sets (3-1).

El conjunt d'Ernesto Rodríguez va demostrar la seva condició de favorit i, empès per una gran actuació de Desiree Glod i de Milagros Cabral, va superar el seu rival davant una graderia entregada. Tot va sortir a la perfecció, i les jugadores de l'Ícaro celebraren un èxit que situa per primera vegada un equip mallorquí en la màxima categoria del voleibol estatal femení.

L'Ícaro va ser superior al seu rival, però la victòria parcial del Bargas en la segona mànega (23-25) va afegir, si encara era possible, més emoció a un partit on es posava joc tot un any de feina. El conjunt illenc, emperò, demostrà que era qui més mereixia aquesta temporaentrar en l'elit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.