algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Menchen i Levy foren els dos grans triomfadors al circuit de Llucmajor

Les grans promeses del motociclisme espanyol es veren les cares al Mallorca Renn Arena

Adrián Menchen i Agustí Levy foren els vencedors respectivament de les curses de MiniGP 70 i PreGP 125 corresponents al campionat Gressol de Campions Bancaixa que es disputaren aquest cap de setmana al circuit llucmajorer Mallorca Renn Arena.

En la prova de MiniGP 70, el barceloní Agustí Levy, que en els entrenaments cronometrats havia aconseguit un discret desè millor temps (1:48.571) a més de dos segons del millor crono marcat pel valencià Jorge Navarro (1:46.288), dominà la cursa de principi a fi i creuà la línia de meta en primera posició amb més de deu segons d'avantatge sobre Navarro, que fou segon. Completà el pòdium el tarragoní Xerai Vargas.

Levy completà les deu voltes al circuit rodant a una mitjana de 87,34 quilòmetres per hora i aconseguí una millor volta a 1:43.423. En aquesta categoria, el mallorquí Àngel Poyatos aconseguí una molt meritòria sisena posició, entrà a meta a vint segons del vencedor. També fou còmoda la victòria del valencià Adrián Menchen en la categoria PreGP 125, en la qual participaren el mallorquí Joan Perelló i l'eivissenc Rodrigo Ormazabal. Menchen completà les tretze voltes al circuit llucmajorer amb un temps de 20:58.368, la quan cosa significa que rodà a una mitjana de 94,46 quilòmetres per hora. En la meta avantatjà en 8,5 segons l'alacantí Daniel Puche i en 9 segons el barceloní Eric Robles, que foren segon i tercer respectivament.

Pel que fa a l'actuació dels pilots balears, Joan Perelló acabà la cursa en dissetè lloc i Rodrigo Ormazabal en el divuitè.

El campionat Bressol de Campions també contemplà la disputa de dues curses de minimotos. Ambdues proves foren guanyades per David Sanchís, encara que en la primera només superà Alexander Sirerol, segon classificat en les dues curses, per només 82 mil·lèsimes. Lorenzo Correa i Francisco Javier Vicens completaren el podi en la primera i segona cursa respectivament.

Pel que fa a la participació de pilots mallorquins en aquesta categoria, Ricardo Jiménez fou el més destacar en aconseguir un vuitè i un setè lloc, mentre que Bernat Crespí s'hagué de conformar amb un desè i un dotzè lloc.

En línies generals, els diferents participants exhibiren un bon nivell i apunten alt.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.