algo de nubes
  • Màx: 12.87°
  • Mín: 7.77°
13°

Moyà: «La passada jornada va ser rodona»

El porter vermellenc opina que si es guanya el Getafe es multiplicarà la importància dels darrers resultats

El porter del Reial Mallorca Miquel Àngel Moyà es mostrà satisfet de l'empat aconseguit diumenge al Vicente Calderón, davant l'Atlètic de Madrid, en una jornada «rodona» per als vermellencs pels resultats dels equips de la zona baixa. De la mateixa manera, el jugador mallorquí assenyalà que una victòria diumenge enfront del Getafe «multiplicaria» la importància de l'empat aconseguit a Madrid. El porter de Binissalem qualificà la jornada passada de «rodona», no tan sols per haver aconseguit treure un punt del Vicente Calderón, sinó perquè a més els equips de la zona de descens no aconseguiren sumar punts. «Això és important no tan sols per la tranquil·litat que ens dóna a nosaltres, sinó per aquest punt d'ansietat que suposa per als nostres rivals».

Moyà opinà que l'equip ha respost «millor impossible» en els partits disputats a Son Moix durant la segona volta. «Hem de prendre nota del que hem fet a Son Moix per fer bons diumenge, contra el Getafe, els resultats de fa dues setmanes aquí i de la passada a Madrid. Guanyar diumenge ens donaria tranquil·litat amb vista a la permanència, no d'una manera absoluta, però sí que en tot cas ens deixaria amb un peu i mig a Primera». «Tot el que sigui puntuar d'aquí a final de temporada serà molt important per a la permanència, i també s'ha de remarcar que hem trencat la ratxa que dúiem de victòria seguida de derrota», explicà el porter. «Aquesta setmana s'ha puntuat, un empat que a més ens ha deixat un bon regust perquè ha estat davant d'un dels grans, com l'Atlètic, i fora camp. A més, tot això es podria multiplicar si aquesta setmana aconseguim els tres punts contra el Getafe», afegí.

Moyà explicà que, tot i els bons resultats de les darreres jornades i el marge de punts que té el Mallorca respecte del primer equip en posicions de descens, l'Athletic de Bilbao, no és el moment de relaxar-se. «Fins que no és matemàtic un no es pot relaxar, però sí que és ver que a poc a poc anam fent realitat aquest objectiu. Hem d'aconseguir el màxim de punts possible per afrontar la recta final amb la serenitat que altres anys no hem tingut». Respecte de la visita del Getafe, Moyà no volgué avançar-ne res, ja que «cada partit és un món», però assegurà que ells sortiran amb «valentia, com en els darrers partits», i amb l'objectiu de mantenir «la seguretat defensiva» que l'equip vermellenc ha recuperat al llarg de les darreres jornades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.